Ο Ροναλντίνιο απαντά για τον φημολογούμενο γάμο του με δύο γυναίκες!

Ο Ροναλντίνιο απαντά για τον φημολογούμενο γάμο του με δύο γυναίκες!

«Με έχουν ταράξει στα τηλέφωνα φίλοι και γνωστοί» παραπονιέται ο Βραζιλιάνος άσος.

Τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να παντρεύεται σύντομα, σε μια ιδιωτική τελετή στην έπαυλή του στο Ρίο ντε Τζανέιρο, τις δύο νεαρές γυναίκες με τις οποίες φέρεται να διατηρεί σχέση το τελευταίο διάστημα, διέψευσε κατηγορηματικά ο Ροναλντίνιο.

Ο σταρ των γηπέδων δεν έχει επιβεβαιώσει ποτέ επίσημα ότι έχει σχέση με δύο γυναίκες, την Πρισίλα Κοέλιο και την Μπεατρίζ Σούζα. Ωστόσο το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερα τοπικά ΜΜΕ μεταδίδουν λεπτομέρειες για την περίεργη σχέση των τριών εραστών, που μάλιστα φαίνεται να έχει εξελιχθεί σε συγκατοίκηση.

Το επόμενο βήμα θα ήταν ο γάμος, που φυσικά θα είχε ορισμένα ρίσκα αφού η πολυγαμία είναι παράνομη στη Βραζιλία. Όπως φαίνεται όμως τα βραζιλιανικά μέσα «βιάστηκαν» να παντρέψουν τον Ροναλντίνιο, που δεν δείχνει να έχει πρόθεση να αποκαταστήσει σύντομα καμία από τις φημολογούμενες ερωμένες του.

«Με έχουν ταράξει στα τηλέφωνα γνωστοί και φίλοι. Δεν παντρεύομαι, πρόκειται για ένα τεράστιο ψέμα» είπε ο Βραζιλιάνος άσος στο SporTV.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ πολλών εφημερίδων, ο Ροναλντίνιο ξεκίνησε να βγαίνει με την Μπεατρίζ το 2016, αλλά συνέχισε παράλληλα και την προηγούμενή του σχέση με την Πρισίλα, η οποία είχε ξεκινήσει αρκετά χρόνια πριν. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ο 38χρονος φροντίζει μάλιστα να κρατά τις ισορροπίες κάνοντας τα ίδια δώρα στις δύο αγαπημένες του και χορηγώντας τους ένα μηνιαίο επίδομα 1.500 δολαρίων, ώστε να μην μένει καμία παραπονεμένη.

Την περασμένη εβδομάδα η εφημερίδα Ο Dia είχε αποκαλύψει ότι ο 38χρονος έκανε πρόταση γάμου και στις δύο γυναίκες και ότι εκείνες δέχτηκαν την πρότασή του. Ήταν άραγε ψέμα ή μήπως ο επίδοξος δίγαμος ποδοσφαιριστής έκανε πίσω φοβούμενος την «τσιμπίδα» του νόμου;

Μάλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ…

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ