Ροναλντίνιο : Παντρεύεται συγχρόνως και τις δύο γυναίκες με τις οποίες συζεί

Ροναλντίνιο : Παντρεύεται συγχρόνως και τις δύο γυναίκες με τις οποίες συζεί

Ο Βραζιλιάνος μύθος του ποδοσφαίρου είναι έτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και να γίνει γαμπρός με... δύο νύφες μαζί!

Έχουμε δει πολλά από τον Ροναλντίνιο. Από μαγικά κόλπα με την μπάλα στα πόδια, απίθανα γκολ, συγκινήσεις, μέχρι να παίζει… τουμπερλέκι σε νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν ο Νίκος Βέρτης! Αυτό όμως που ετοιμάζεται να κάνει ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος σταρ, ξεπερνάει κάθε φαντασία και μας κάνει να του δώσουμε ένα ατελείωτο… RESPECT.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των βραζιλιάνικων ΜΜΕ, ο 38χρονος σταρ ετοιμάζεται να παντρευτεί ταυτόχρονα τις δύο γυναίκες με τις οποίες συζεί! Πρόκειται για τις Πρισίλα Κοέλιο και Μπεατρίζ Σόουζα, οι οποίες ετοιμάζονται να γίνουν νύφες.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως οι δύο γυναίκες, οι οποίες κατάγονται από το Μπέλο Οριζόντε, φέρονται να λαμβάνουν ένα μηνιαίο «επίδομα» ύψους 1.700 ευρώ για να το ξοδεύουν όπως επιθυμούν. Η σχέση που έχουν μεταξύ τους δεν έχουν προβλήματα, ενώ ο Βραζιλιάνος κάνει ακριβώς τα ίδια δώρα και στις δύο, προφανώς για να μην υπάρχουν ζήλιες.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, έχουν υπάρξει αντιδράσεις από το το οικογενειακό περιβάλλον του πρώην ποδοσφαιριστή (κυρίως από την αδερφή του) ωστόσο ο ίδιος δεν πτοείται και ετοιμάζεται να παντρευτεί τις γυναίκες του τον ερχόμενο Αύγουστο.

Οι προτάσεις γάμου έχουν γίνει από τον Ιανουάριο, αλλά πριν λίγο καιρό απάντησαν θετικά οι Πρισίλα και Μπεατρίζ. Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στη περιοχή της Σάντα Μόνικα, σε ιδιαίτερα στενό κύκλο.

Δείτε τις μέλλουσες συζήγους του «Ρόνι»:

Πρισίλα Κοέλιο 

Μπεατρίζ Σόουζα 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ