Στο σφυρί μια αίτηση εργασίας του Στιβ Τζομπς, μπορεί να αγγίξει τα 50.000 δολάρια

Στο σφυρί μια αίτηση εργασίας του Στιβ Τζομπς, μπορεί να αγγίξει τα 50.000 δολάρια

Μια αίτηση εργασίας που είχε υποβάλει ο αείμνηστος Στιβ Τζομπς πριν από τέσσερις και πλέον δεκαετίες που αντικατοπτρίζει τη φιλοδοξία του μελλοντικού ιδρυτή της Apple να εργαστεί στην τεχνολογία και στη σχεδίαση, η αξία της οποίας εκτιμάται περίπου στα 50.000 δολάρια, θα βγει στο σφυρί τον προσεχή μήνα.

Στη μονοσέλιδη αίτηση που συμπλήρωσε το 1973 ο 18χρονος Τζομπς κάνοντας λάθη στην ορθογραφία και στα σημεία στίξης, γράφει στο πεδίο του ονόματος: «Steven jobs» και σε αυτό της διεύθυνσης: «Reed College», το κολέγιο στο ‘Ορεγκον όπου φοίτησε για σύντομο χρονικό διάστημα. Αναφέρει ότι είναι χαρισματικός στις ηλεκτρονικές τεχνολογίες και στο βιομηχανικό σχέδιο, ανακοίνωσε ο οίκος δημοπρασιών RR στη Βοστόνη.

Στο πεδίο «Ειδικά προσόντα» ο Τζομπς γράφει «τεχνολογία, μηχανικός σχεδίασης, ψηφιακή τεχνολογία, κάνοντας μια αναφορά στη Hewitt-Packard, την πρωτοπόρα καλιφορνέζικη εταιρία τεχνολογίας.

Στην αίτηση εργασίας δεν αναφέρεται για ποια θέση ενδιαφέρεται ο Τζομπς, ο οποίος μαζί με τον φίλο του Στίβεν Βόζνιακ ίδρυσαν την Apple περίπου τρία χρόνια αργότερα. Ο Τζομπς πέθανε από καρκίνο το 2011 σε ηλικία 56 ετών.

Παρότι ο Τζομπς συμπλήρωσε στην αίτηση ότι έχει άδεια οδήγησης, έγραψε ότι η πρόσβασή του στα μέσα μεταφοράς ήταν «δυνατή αλλά όχι πιθανή». Δίπλα στο πεδίο «Τηλέφωνο», έγραψε «κανένα».

Πηγή: www.amna.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ