Η Τζένιφερ και ο Τζάστιν (που ζήλευε τον Μπραντ)

Η Τζένιφερ και ο Τζάστιν (που ζήλευε τον Μπραντ)

Ο Τζάστιν Θερού και η Τζένιφερ Άνιστον χώρισαν, ο Τζάστιν ζήλευε τον Μπραντ Πιτ, αλλά η Άνιστον δεν πάει για «repeat» με τον Μπραντ.

Αυτό το συμπέρασμα βγάζουμε από τα πρόσφατα δημοσιεύματα, κουτσομπολιό θα πείτε, αλλά και ποιος δεν λατρεύει το κουτσομπολιό;

The facts: Τα άρθρα στον Τύπο (People, US Weekly και αλλού) επαναλαμβάνουν αυτά που διαβάσαμε και αρχικά, δηλαδή ότι η σχέση Τζένιφερ-Τζάστιν εδώ και καιρό δεν πατούσε καλά στα πόδια της, ότι η Τζένιφερ δεν σχεδιάζει να μείνει και πάλι μόνη καθώς πιστεύει στον έρωτα, ότι δεν είναι πιθανή μια επανάληψη της ιστορίας Τζένιφερ-Μπραντ.

Όμως, κάποιος καλοπροαίρετος ? «πηγή» λέγεται στη δημοσιογραφική αργκό ? πληροφόρησε το US Weekly ότι η ζήλια έδωσε το τελικό χτύπημα στη σχέση Τζάστιν-Τζένιφερ. Πώς; Απλά. Η Τζένιφερ είχε φυλάξει κάποια post-it που της είχε γράψει ο Μπραντ, όταν οι δυο τους ήταν παντρεμένοι. Κάτι σα «ραβασάκια», να πούμε: «Είσαι όμορφη απόψε», «Μου λείπεις, ήδη» έγραφε ο Μπραντ Πιτ. Κι ο Τζάστιν τα βρήκε!

«Η Τζένιφερ τον διαβεβαίωσε ότι δεν ήταν τίποτα σπουδαίο, αλλά ο Τζάστιν δεν τσίμπησε… Ο Τζάστιν είχε στιγμές ανασφάλειας σαν κι αυτήν» διαβεβαίωσε με τη σειρά της η πηγή (που είναι και γνώστης της κατάστασης).

Την προηγούμενη εβδομάδα, οι πένες στο People προσπάθησαν να υποβαθμίσουν τις προσδοκίες για «repeat» του Τζένιφερ-Μπραντ. Πηγή ? άλλη, αυτή τη φορά ? είπε: «Προσθέστε στο μείγμα έξι παιδιά, από την πλευρά του, και κάθε ένα από αυτά να έχει τις δικές του ?ουλές?. Ξεχάστε το. Δεν πρόκειται να γίνει.» Και λίγο σκληρά, πρόσθεσε: «Χώρισαν, και το έκαναν γιατί είχαν σοβαρά θέματα. Δεν είναι χαζοί. Θυμούνται γιατί δεν πήγαινε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ