Λουλούδια για τις γυναίκες

Λουλούδια για τις γυναίκες

Μέλη της ομάδας τέχνης NAKED ήθελαν έτσι να δείξουν στους άνδρες πόση χαρά μπορούν να χαρίσουν στις γυναίκες, προσφέροντάς τους ένα μπουκέτο λουλούδια.

Από τότε που άρχισε να γιορτάζεται ο Άγιος Βαλεντίνος στην Ιαπωνία, πριν από τέσσερις δεκαετίες, οι γυναίκες αγοράζουν σοκολατάκια και δώρα για τους άνδρες, είτε είναι σύζυγοι, φίλοι, συνάδελφοι, προϊστάμενοι στη δουλειά. Ορισμένοι άνδρες ανταποδίδουν παρομοίως ένα μήνα αργότερα, όπως θέλει το έθιμο White Day.

Μέλη της ομάδας τέχνης NAKED ήθελαν έτσι να δείξουν στους άνδρες πόση χαρά μπορούν να χαρίσουν στις γυναίκες, προσφέροντάς τους ένα μπουκέτο λουλούδια. Οι καλλιτέχνες σκοπεύουν να προσφέρουν 1.000 λουλούδια σήμερα και αύριο.

«Στην Ιαπωνία, από πολιτισμικής άποψης, οι περισσότεροι άνδρες δειλιάζουν να προσφέρουν λουλούδια σε ανθρώπους που αγαπούν, αλλά εμείς θέλαμε να μεταφέρουμε μια νέα συνήθεια όπου οι άνδρες θα μπορούν να προσφέρουν λουλούδια, κυρίως μια μέρα σαν του Αγίου Βαλεντίνου», δήλωσε ο διοργανωτής της εκδήλωσης.

Η Γιόκο Κινουγκάσα, μια Γιαπωνέζα που περνούσε από εκεί, επιδοκίμασε την ιδέα. «Για τις γυναίκες ειδικά, να παίρνουν λουλούδια ως δώρο, είναι κάτι ιδιαίτερα ευχάριστο». Άλλη περαστική, η ‘Αικα Ακαχόρι, είπε ότι ουδέποτε έλαβε λουλούδια στη ζωή της. «Είναι δύσκολο να πεις σε έναν άνδρα Θα ήθελα λίγα λουλούδια. Αλλά αν συμβεί, θα τα πάρω με μεγάλη χαρά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ