«Η Μακεδονία είναι ελληνική»

«Η Μακεδονία είναι ελληνική»

Ο Κώστας Καίσαρης παρουσιάζει, έναν προς έναν τους επιφανείς Μακεδονομάχους. Κι ακολούθως αναρωτιέται; Τι κακό μας έχουν κάνει,τα Σκόπια και τι η Τουρκία;

ΣΤ ΑΡΜΑΤΑ, στ’ άρματα, εμπρός στον αγώνα. Με την Αλέξη να παραδίδει τα ιερά και τα όσια της Μακεδονίας στο εχθρό, ευκαιρία να δούμε, ποιοι είναι οι πατριώτες. Οι μεγάλοι Έλληνες που δίνουν των υπέρ πάντων αγώνα. Υπέρ βωμών και εστιών:

-Πρώτος και καλύτερος, ο αγωνιστής Στέφανος Χίος. Αυτός που ζήτησε να εκτελεσθούν στα εννιά μέτρα, Παυλόπουλος, Τσίπρας και Κοτζιάς.

-Ο Χρυσαυγίτης βουλευτής Μπαρμπαρούσης. Που ζήτησε από του βήματος της Βουλής την επέμβαση του Στρατού. Προκειμένου να συλλάβει τους προδότες: Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό και τον ΥΠΕΞ. Με τον εν λόγω Μπαρμπαρούση να διαφεύγει, σανιδώνοντας τη βουλευτική Βόλβο, στα 180 χιλιόμετρα. Και κρυπτώμενος ακολούθως από χωρίον εις χωρίον, μέχρι να συλληφθεί από τα αποσπάσματα του Νόμου. Κραυγάζοντας σιδηροδέσμιος κατά τη μεταγωγή του: «Η Μακεδονία είναι ελληνική».

-Ο ευθυτενής Βασίλης Κικίλιας. Που όταν ο Συριζαίος Κούλογλου, μίλησε για «λογική ψωροκώσταινας», δεν δίστασε να κάνει την επανάστασή του. Να πετάξει τα μικρόφωνα, να ξεκαλωδιωθεί και να αποχωρήσει ενδόξως, από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. O οξυδερκής Κικίλιας, που όταν μίλησε ο Κούλογλου για ψωροκώσταινα ούτε που το πήρε χαμπάρι. Θύμωσε όπως είπε ο ίδιος, όταν τον ενημέρωσαν με μηνύματα.

-Ο γνωστός και μη εξαιρετέος, νοσταλγός του Άουσβιτς, Δημήτρης Καμμένος. Που όταν ψήφισε υπέρ της πρότασης μομφής, έκανε το σταυρό του. Σαν δεύτερος Αναστασιάδης. Όπως ο Άγγελος ρώταγε μέσω του πνευματικού του τη Παναγιά, κάθε φορά που ήταν να πιάσει δουλειά, έτσι κι ο Καμμένος Νο2. Τη Παναγιά ρώτησε τι θα ψηφίσει για τη Μακεδονία.

-Η Μπουμπουλίνα του 21ου αιώνα Μανταλένα Παπαδόπουλου. Που εν ονόματι της Μακεδονίας δεν δίστασε να τα βροντήξει και να φύγει από τους ΑΝΕΛ. Με ασφαλείς πληροφορίες να αναφέρουν, ότι η γοητευτική Μανταλένα ετοιμάζει καινούργιο κόμμα. Τι παραπάνω δηλαδή, έχουν η Ζωή και η Ραχήλ;

-Ο Κώστας Φραγκολιάς που συνέτριψε on air τον ενδοτικό οπορτουνιστή Δήμο Βερύκιο, που είχε ο υπεραμυνθεί της Συμφωνίας.

-Ο υπερήφανος εφέτης Ανδρέας Καραφλός, που αποκάλεσε «κομμούνια» και «εθνικούς μειοδότες» Παυλόπουλο-Τσίπρα.

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, εντύπωση προκαλεί η σιωπή του κομψευόμενου ιατρού, Γεωργίου Πατούλη. Η αδράνεια μπορείς να πεις. Η αδιαφορία. Που πήγε το εθνικό φρόνημα που τον διέκρινε; Κουράστηκε; Βαρέθηκε; Η μήπως τώρα που αρχίζει η θερινή περίοδος, έχουν προτεραιότητα οι βουτιές στη Ψαρού; Και θα επανέλθει δριμύτερος στα πατριωτικά καθήκοντά του, από Σεπτέμβριο. Να μιλήσουμε όμως σοβαρά. Για όλους αυτούς τους υπερήφανους Ελληνάρες. Επώνυμους και ανώνυμους. Τα Σκόπια, η Μακεδονία, ή όπως αλλιώς λέγονται, καλώς ή κακώς, δε μας έχουν κάνει τίποτε ακόμη. Απολύτως τίποτα. Δεν μας έχουν ενοχλήσει στο ελάχιστο. Αντιθέτως διευκολύνουν τους Μακεδόνες συμπατριώτες μας. Ογδόντα χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη, ψωνίζουν φτηνότερα, φάρμακα και τσιγάρα. Βάζουν φτηνότερη βενζίνη, φτιάχνουν με πολύ λιγότερα λεφτά τα δόντια τους. Σερραίοι, Δραμινοί και Κιλκισιώτες, έχουνε σωθεί. Κάποιοι συνταξιούχοι μάλιστα, μετακομίζουν μόνιμα. Κι όσοι έχουν περίσσευμα, τα παίζουν στο καζίνο.

ΚΙ έχει ξεσηκωθεί ο κόσμος όλος, μη τυχόν και μας κάνουν κάτι στο μέλλον. Μάλιστα. Με τη Τουρκία που παραβιάζει (σύμφωνα με τη δική μας θεώρηση των πραγμάτων) τον εναέριο χώρο μας κάθε μέρα, τι γίνεται; Μας απαγορεύει, επ’ απειλή πολέμου, να επεκτείνουμε τα χωρικά μας ύδατα στα δώδεκα μίλια. Οι πολιτικοί της, μας απειλούν συνεχώς ότι θα μας πετάξουν στη θάλασσα. Λόγω της τουρκικής απειλής, και παρά την κρίση, εξακολουθούμε να δαπανούμε σχεδόν 2,5% του ΑΕΠ για τις αμυντικές μας δαπάνες, περισσότερο από κάθε άλλο μέλος του ΝΑΤΟ. Κάθε λίγο και λιγάκι, κάποιο ελληνικό αεροπλάνο πέφτει στον υγρό τάφο του Αιγαίου μαζί με τον πιλότο. Επειδή οι Τούρκοι παραβιάζουν αβέρτα πάγκα, τον εθνικό εναέριο χώρο. Δύο Έλληνες στρατιωτικοί, σαπίζουν επί μήνες στις τουρκικές φυλακές χωρίς λόγο. Πόσα συλλαλητήρια διοργανώθηκαν; Τι έχει να πει για όλα αυτά ο υπερήφανος ελληνικός λαός; Τι έχουν να πουν οι πάσης φύσεως επαγγελματίες πατριώτες; Ότι «η Μακεδονία είναι ελληνική», προφανώς.

Στη μουσική επιλογή, Steppenwolf-Born To Be Wild.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ