ΠΑΟΚ : Στο προσκήνιο και ο Νίκος Σαββίδης

ΠΑΟΚ : Στο προσκήνιο και ο Νίκος Σαββίδης

Ο μικρός γιος του Ιβάν Σαββίδη, ο Νίκος Σαββίδης, δραστηριοποιείται όλο και περισσότερο με θέματα του ΠΑΟΚ τον τελευταίο καιρό.

Τον Γιώργο Σαββίδη, τον μεγάλο γιο του Ιβάν Σαββίδη τον έχει μάθει όλη η Ελλάδα με τις συνεχείς αναρτήσεις που κάνει στα social media (κυρίως στο Instagram) για τον ΠΑΟΚ (αλλά και για τις αντίπαλες ομάδες). Από πέρυσι (μέσα στο 2017) είχε μπει και στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ.

Ο μικρός γιος του μεγαλομετόχου του Δικέφαλου, ο Νίκος Σαββίδης δεν ήταν μέχρι τώρα στο προσκήνιο. Τον τελευταίο καιρό όμως δραστηριοποιείται όλο και περισσότερο στον ΠΑΟΚ.

Ήταν παρών (ως εκπρόσωπος της ομάδας) στη σύμβαση του Δικέφαλου με την εταιρία ρούχων του Κώστα Σταφυλίδη (βγήκε και τις σχετικές φωτογραφίες).

Ήταν παρών και στην απονομή του πρωταθλήματος που κέρδισε φέτος η ομάδα Νέων Κ20 του ΠΑΟΚ, ενώ μετά πόσταρε στα social media και μια φωτογραφία του με τον Πάμπλο Γκαρσία.


Τις προηγούμενες μέρες ο Γιώργος Σαββίδης ανέβασε στα social media μια φωτογραφία από μια συνάντηση στην οποία συμμετείχαν ο ίδιος, ο πατέρας του, ο Ιβάν Σαββίδης, αλλά και ο Νίκος Σαββίδης (μαζί με τον Λούμπος Μίχελ, τον Εβγέν Χατσερίντι και τον Ουκρανό μάνατζερ, Βαντίμ Σααμπλί).


Πρέπει να ήταν η πρώτη φωτογραφία στην οποία εμφανίστηκε ο Ιβάν Σαββίδης σε συνάντηση για τον ΠΑΟΚ και με τους δύο του γιους (και όχι στο γήπεδο που έχουν δει πολλά ματς όλοι μαζί), καθώς το τελευταίο διάστημα φαίνεται ότι δραστηριοποιείται όλο και περισσότερο στα θέματα του Δικέφαλου και ο Νίκος Σαββίδης…

Επίσης τους τελευταίους μήνες, ο μικρός γιος του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ αρκετά συχνά παίζει και μπάλα με τους Βετεράνους του Δικέφαλου. Την πρώτη φορά που μπήκε στην παρέα των παλαίμαχων της ομάδας ήταν σε ένα φιλικό που έκαναν με τον Ζαγοράκη (μαζί και με βετεράνους άλλων ομάδων) για φιλανθρωπικό σκοπό.

Φαίνεται ότι και ο Νίκος Σαββίδης θα ασχολείται στο εξής πιο ενεργά με τα θέματα του ΠΑΟΚ, οπότε και οι δύο γιοι του Ιβάν Σαββίδη θα δραστηριοποιούνται περισσότερο στον Δικέφαλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ