ΑΕΚ : Μαρίνος με χίλια και χωρίς ενδοιασμούς

ΑΕΚ : Μαρίνος με χίλια και χωρίς ενδοιασμούς

Γιατί η πρόσληψη του Έλληνα τεχνικού δείχνει ιδανική για την ΑΕΚ, η οποία όπως φάνηκε είχε δισταγμούς στο να δώσει λευκή επιταγή στον Χιμένεθ.

Και ξαφνικά… Ουζουνίδης. Κάπως έτσι έγινε δεκτή η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ από τον Έλληνα τεχνικό, κυρίως από μερίδα του κόσμου. Διότι εντός Ένωσης, η παραπάνω εξέλιξη μόνο απότομα δεν φάνηκε να ήρθε.

Το θέμα του Μανόλο Χιμένεθ είχε αρχίσει να δείχνει προς τα πού πηγαίνει εδώ και μέρες. Με τη λήξη της συνεργασίας των δύο πλευρών να έρχεται από κοινού. Αφού όπως φάνηκε στην ΑΕΚ υπήρχαν δισταγμοί στο να δοθεί λευκή επιταγή στον Ισπανό προπονητή. Γι’ αυτό και η πρόταση που κατατέθηκε προς την μεριά του ήταν συγκεκριμένη.

Το πράγμα δεν προχώρησε και έτσι ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήρθε αυτόματα στο προσκήνιο. Αποτελώντας την πρώτη και βασική επιλογή των Κιτρινόμαυρων για τον πάγκο. Πρόκειται άλλωστε για μια περίπτωση που ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε στο μυαλό του εδώ και καιρό. Εκτιμώντας πως ο Έλληνας τεχνικός έχει τα στοιχεία εκείνα που θέλει για να αναλάβει τις τύχες της Ένωσης.

Ο Ουζουνίδης υπήρχε στο μυαλό του Μελισσανίδη πιθανότατα ως μια μελλοντική συνεργασία. Ωστόσο οι εξελίξεις έφεραν τον «γάμο» τώρα. Που όπως φάνηκε και από τις επαφές μεταξύ των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες.

Τα πάντα θα κριθούν στο χορτάρι και στην πράξη για την επιτυχία της συγκεκριμένης κίνησης, ωστόσο είμαι από εκείνους που τη βλέπουν κάτι παραπάνω από αισιόδοξα. Ο Ουζουνίδης έχει δείξει τι μπορεί να κάνει, όντας με διαφορά κιόλας ο κορυφαίος Έλληνας τεχνικός. Και πλέον, αποκτά τη δυνατότητα να δουλέψει σε ένα κλαμπ στο οποίο όλα δουλεύουν ρολόι και βρίσκεται στα καλύτερά του.

Σίγουρα ο Χιμένεθ ήταν και θα είναι για πάντα ο προπονητής με τον οποίο η ΑΕΚ επέστρεψε στην κορυφή μετά από 24 χρόνια. Παράγοντας έργο, αλλά κάνοντας και σημαντικά λάθη. Σε τομείς όπως το κοουτσάρισμα και η διαχείριση των αποδυτηρίων. Στοιχεία που σε πρώτη ανάγνωση τουλάχιστον ο Ουζουνίδης δείχνει να υπερτερεί.

Ο 50χρονος τεχνικός είναι μια επιλογή την οποία η ΑΕΚ έκανε με σιγουριά. Χωρίς να αποτελεί σε καμία περίπτωση λύση… ανάγκης. Κάτι που γίνεται αντιληπτό από το χρονικό διάστημα που το όνομά του έπεσε για πρώτη φορά στο τραπέζι. Κάτι που συνέβη αρκετά πριν οριστικοποιηθεί το διαζύγιο με τον Χιμένεθ, όπως είχατε διαβάσει και από to10.gr.

O Oυζουνίδης θα έχει τη στήριξη και τα εργαλεία για να διατηρήσει την ΑΕΚ στην κορυφή και να βελτιώσει τομείς της ομάδας που προβλημάτιζαν. Κρατώντας κάποια από τα στοιχεία που είχε δώσει στην Ένωση ο Χιμένεθ, ο οποίος φεύγει ως απόλυτα πετυχημένος.

Εξαργυρώνοντας αυτή του την επιτυχία με ένα συμβόλαιο στη Σεγούντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ