Μην ξενερώνετε τον κόσμο

Μην ξενερώνετε τον κόσμο

Ο ΠΑΟΚ, στις μεταγραφές δείχνει να μπαίνει με το... αριστερό. Ο κόσμος της ομάδας «πάγωσε» στο άκουσμα της είδησης ότι ήρθε ένας 37χρονος αμυντικός που έχει να παίξει ένα χρόνο λόγω ντόπινγκ και από ώρα σε ώρα θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Η φετινή χρονιά έκλεισε με θετικό πρόσημο. Κατέκτησε το Κύπελλο πανηγυρικά κερδίζοντας την ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ, ενώ λόγω κάποιων καταστάσεων του στέρησαν το πρωτάθλημα, αφήνοντάς τον ΠΑΟΚ, οι δικαστές, η Πολιτεία, να τερματίσει στη δεύτερη θέση (πάλι καλά), κερδίζοντας το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι προσδοκίες στον κόσμο του Δικεφάλου για τη νέα χρονιά είναι πολύ μεγάλες. Βλέπουν τη δυναμική που βγάζει το σωματείο τους σε όλα τα επίπεδα. Ακούνε τον Ιβάν Σαββίδη να λέει πως θα δημιουργήσει μια ισχυρή ομάδα που θα είναι σε θέση να φέρει το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο στην Θεσσαλονίκη, αλλά και να κάνει μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη. Όλα αυτά επηρεάζουν θετικά την ψυχολογία των φιλάθλων, που περιμένουν να δουν τι θα κάνουν η αγαπημένη του ομάδα σε μεταγραφικό επίπεδο.

Οι φίλαθλοι του Δικεφάλου ακούνε εδώ και ένα περίπου μήνα διάφορα ονόματα πως είναι μια ανάσα από την Τούμπα. Κι ενώ «φτιαγμένοι», ξαφνικά «σκάει» η είδηση πως στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Κροάτης Σρνα. Ο 37χρονος δεξιός οπισθοφύλακας διαπραγματεύεται μαζί με τον μάνατζερ του την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Ενώ έχει να αγωνιστεί με την Σαχτάρ για ένα περίπου χρόνο καθώς βρέθηκε ντοπαρισμένος. Ο κόσμος της ομάδας «πάγωσε» και εύλογα αναρωτιέται «Γιατί ρε φίλε πάλι τα ίδια κάνουν στις μεταγραφές. Τόσα λάθη έχουν κάνει όλα αυτά τα χρόνια, ακόμα δεν έχουν μάθει;».

Οι φίλαθλοι δεν έχουν άδικο καθώς σ’ αυτή την ομάδα τα παραδείγματα είναι πολλά. Αν πάρουμε τις φετινές μεταγραφές θα καταλάβουμε αρκετά. Ρέι, Ελ Καντουρί, Μακ, Αζεβέδο, Μουλέν, εκτός του Αργεντινού τερματοφύλακα που αγωνίστηκε σχεδόν έναν ολόκληρο γύρο, ποιος από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που πληρώθηκαν αδρά για να φορέσουν την ασπρόμαυρη φανέλα βοήθησε την ομάδα τους; ΚΑΝΕΝΑΣ. Ο ΠΑΟΚ πέτυχε τους στόχους του φέτος, παίζοντας με την περσινή ομάδα, συν τρεις παίκτες. Τους Πασχαλάκη, Βιειρίνια και Μαουρίσιο. Κανένας άλλος από τις μεταγραφές του καλοκαιριού και του Ιανουαρίου δεν είχε σημαντική συμβολή. Άρα, είναι ξεκάθαρο ότι ο ΠΑΟΚ απέτυχε και πέρσι στις μεταγραφές σε μεγάλο ποσοστό.

Αν υπήρχε σωστός προγραμματισμός στα μεταγραφικά τώρα δεν θα συζητούσαμε ούτε για Σρνα, ούτε για Ελ Καντουρί… Θα ήμασταν πεπεισμένοι πως ο Δικέφαλος θα είχε μια πολύ καλή ομάδα και δεν θα χρειαζόταν να κάνει κάθε χρόνο 8-9 μεταγραφές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ