Πείτε μας για πόσο βλάκες μας περνάτε…

Πείτε μας για πόσο βλάκες μας περνάτε…

Τώρα εκείνο που απομένει είναι η ΕΠΟ να κάνει δεκτή την πρόταση των κυρίων Δημητρίου και Παπαδόπουλου σε πανηγυρική συνεδρίαση της στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς» με τις ευλογίες του Θωμά Μητρόπουλου και εκείνου για τον οποίο δουλεύει ο Θωμάς…

Εχει και η κουτοπονηριά τα όριά της. Πείτε μου εσείς που είστε επιμελείς αναγνώστες αυτού του ιστολόγιου, ποιος ο λόγος που σηκώθηκαν ένα πρωί οι κύριοι Παναγιώτης Δημητρίου και Γαβριήλ Παπαδόπουλος να ζητήσουν από την ΕΠΟ έτσι και την τρώει κατακέφαλα και τραυματίζεται ένας προπονητής να συνεχίζεται κανονικά το παιχνίδι σαν να μην τρέχει τίποτα.

Οι δυο παράγοντες του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου, για να μην σας μείνει αμφιβολία, αναφέρουν στην επιστολή τους πως το ματς θα πρέπει να συνεχίζεται κανονικά διότι στον πάγκο μπορεί να καθίσει ο βοηθός προπονητή. Είναι προφανές πως το αθηναϊκό ποδόσφαιρο έχει λυμένα όλα τα άλλα προβλήματά του σε τέτοιο σημείου που οι δύο διακεκριμένοι παράγοντές του, είπαν να καταπιαστούν με τα προβλήματα που απασχόλησαν φέτος το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Μπορεί να έγιναν καταγέλαστοι σε όσους πήραν χαμπάρι την επιστολή τους αλλά το πρωί της Πέμπτης εμφανίστηκαν αμετανόητοι. Το κάνουμε μας είπαν για να μην κερδίζονται οι αγώνες στα χαρτιά αλλά μέσα στο γήπεδο! Μπράβο στους ειλικρινείς παράγοντες που κοσμούν χρόνια τα αθηναϊκό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με την λογική τους αν ένας προπονητής τραυματιστεί σοβαρά από αντικείμενο που θα ρίξει ένας οπαδός του αντιπάλου δεν θα τρέχει τίποτα και το ματς θα γίνεται κανονικά. Οι…. δυο μέγιστοι φωστήρες της τρισηλίου θεότητος του ποδοσφαίρου δεν διευκρίνισαν τι πρέπει να γίνεται αν τυχόν δεν πρόκειται για τραυματισμό αλλά για κάτι πολύ σοβαρότερο.

Τότε δηλαδή θα το σταματάμε το παιχνίδι αλλά φαντάζομαι δεν θα προκύπτει ζήτημα τιμωρίας της ομάδας οι οπαδοί της οποίας τραυμάτισαν θανάσιμα τον προπονητή. Οι κύριοι αυτοί είναι παράγοντες του χειμαζόμενου ελληνικού ποδοσφαίρου. Ενας από αυτούς διαμαρτυρήθηκε διότι σε κείμενό μου, θεώρησε πως τον αναφέρω ως υπήκοο του Ιβάν Σαββίδη. Αν ήταν έτσι μου είπε για να αποκρούσει την «κατηγορία», θα ήμουν κι εγώ κάπου στην ΕΠΟ αλλά δεν είμαι.

Με άλλα λόγια άφησε να εννοηθεί πως όσοι είναι με τον Σαββίδη βολεύτηκαν όλοι στο Γουδί κι όσο νάναι τα βγάζουν το μεροκάματο. Δεν έχω αντίρρηση ότι το πράγμα είναι έτσι όπως αφήσε να εννοηθεί. Αν όμως δεν είναι ο Σαββίδης υποβολέας της ανεκδιήγητης επιστολής τότε ποιος είναι.

Διότι αν δεν με γελούν οι πληροφορίες μου, ο άνθρωπος που βρίσκεται «στα μέσα και στα έξω της ΕΠΣ Αθήνας» είναι ο Θωμάς Μητρόπουλος. Μήπως αυτός σας έκανε την ευγενική υπόδειξη να στείλετε την επιστολή και να γελάει τόσος κόσμος μαζί σας. Στο χωριό μου αυτή την κατάσταση την περιγράφουν με την παροιμία « Θέλει η π….α να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει».

Τώρα εκείνο που απομένει είναι η ΕΠΟ να κάνει δεκτή την πρόταση των κυρίων Δημητρίου και Παπαδόπουλου σε πανηγυρική συνεδρίαση της στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς» με τις ευλογίες του Θωμά Μητρόπουλου και εκείνου για τον οποίο δουλεύει ο Θωμάς….

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ