Τα πάντα παρουσιάζονται κατά το δοκούν

Τα πάντα παρουσιάζονται κατά το δοκούν

Το αν βγει ένα θέμα με θετική ή αρνητική διάθεση εξαρτάται αποκλειστικά από τα κέφια αυτού που θα το αναφέρει ή θα το γράψει.

Θα έχετε παρατηρήσει πολλές φορές ότι ένα ακριβώς ίδιο θέμα παρουσιάζεται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Από τον απόλυτα θετικό, ως το αντίθετο άκρο της καταστροφολογίας. Αυτό φυσικά δεν συμβαίνει μόνο στα αθλητικά, στα οποία και επικεντρώνουμε εδώ, αλλά κι σε όλους τους τομείς της ζωής.

Προσέξτε. Δεν μιλάμε για ψέματα. Μιλάμε για κάτι που σε γενικές γραμμές έχει σημεία που ισχύουν, οπότε αυτός που το αναφέρει στο ραδιόφωνο ή το γράφει στην εφημερίδα ή στην ιστοσελίδα, είναι καλυμμένος. Από εκεί και πέρα, όμως, το πώς θα το παρουσιάσει εξαρτάται από το τι θέλει να πετύχει.

Αυτός είναι και ο λόγος που ένας προπονητής στη μια περίπτωση μπορεί να είναι έμπειρος και αναγνωρισμένος και στην άλλη να παρωχημένος και ξεπερασμένος. Παρά το γεγονός ότι και οι δυο έχουν την ίδια ηλικία. Το ίδιο ισχύει και με έναν ποδοσφαιριστή. Όταν ενδιαφέρεται μια ομάδα γι αυτόν μπορεί τα είναι τεράστιας κλάσης και έμπειρος και όταν ενδιαφέρεται μια άλλη ρίσκο, λόγω της ηλικίας του.

Το ίδιο ισχύει και στα οικονομικά στοιχεία μιας ανώνυμης εταιρείας και συγκεκριμένα ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας. Σε άλλες περιπτώσεις οι τρύπες μαύρες και άπατες και σε άλλες ο ιδιοκτήτης είναι μάγκας που τις καλύπτει, χωρίς να μας νοιάζει πως δημιουργήθηκαν.

Υ.Γ Δεν αποκλείεται ο Πάκο Ερέρα να κάνει και το πρώτο του ταξίδι στην Θεσσαλονίκη το επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς όντως οι επαφές είναι τόσο προχωρημένες. Ο Ισπανός τεχνικός εκτός από τις συζητήσεις με τους ανθρώπους της ΠΑΕ θα δει και το γήπεδο αλλά και τις προπονητικές εγκαταστάσεις.

Υ.Γ1 Τα καλύτερα λόγια είπε για τον Άρη στον Πάκο Ερέρα ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στην Εσπανιόλ, όταν ο Ερέρα ήταν τεχνικός διευθυντής και έφερε ως προπονητή τον νυν τεχνικό της Μπαρτσελόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ