Το Ford Bronco επιστρέφει

Το Ford Bronco επιστρέφει

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ford Αμερικής, Τζο Χίνρικς, το Ford Bronco θα επιστρέψει στην παραγωγή το 2020 και θα είναι ένα 4×4 SUV μέσου μεγέθους. Θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Ford στο Γουέιν του Μίσιγκαν, στην ίδια μονάδα που κατασκευάστηκαν από το 1966 έως το 1996 τα προηγούμενα Bronco. Το Bronco παρουσιάστηκε για πρώτη […]

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ford Αμερικής, Τζο Χίνρικς, το Ford Bronco θα επιστρέψει στην παραγωγή το 2020 και θα είναι ένα 4×4 SUV μέσου μεγέθους. Θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Ford στο Γουέιν του Μίσιγκαν, στην ίδια μονάδα που κατασκευάστηκαν από το 1966 έως το 1996 τα προηγούμενα Bronco.

Το Bronco παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1965, αλλά κυκλοφόρησε το 1966. Οι διαθέσιμες επιλογές κατά την 7ετή, πρώτη «θητεία» του παρθενικού μοντέλου περιελάμβανε ένα ραδιόφωνο CB, βοηθητική δεξαμενή καυσίμου, PTO (Power Take-Off), «εργάτη» και εργαλείο εκσκαφής.

Η παραγωγή του Bronco συνεχίστηκε για 30 χρόνια και μπορεί το 1966 να χαρακτηρίστηκε ως compact SUV, στη συνέχεια, πάντως, μοιράστηκε τις προδιαγραφές σε ύψος και πλάτος, του Ford F-150. Στη νέα του εκδοχή αναμένεται ότι θα μοιράζεται την ίδια extreme φιλοσοφία με το αρχικό μοντέλο, όχι όμως σίγουρα και το ίδιο όνομα, μια και αυτό δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί επίσημα.

Πηγή: Ford

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ