Από €33.200 η νέα BMW X2 sDrive18i

Από €33.200 η νέα BMW X2 sDrive18i

Διαθέσιμη από τα τέλη του Ιουνίου θα είναι στις εκθέσεις του Δικτύου Επίσημων Εμπόρων BMW σε όλη την Ελλάδα η νέα BMW X2 sDrive18i. Εφοδιάζεται με κινητήρα βενζίνης 1,5 λίτρων, που έχει ισχύ 140 ίππων. Το σύνολο συνεργάζεται με ένα 7τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη Steptronic, αλλά και με ένα μηχανικό. Η BMW X2 sDrive18i μπορεί […]

Διαθέσιμη από τα τέλη του Ιουνίου θα είναι στις εκθέσεις του Δικτύου Επίσημων Εμπόρων BMW σε όλη την Ελλάδα η νέα BMW X2 sDrive18i. Εφοδιάζεται με κινητήρα βενζίνης 1,5 λίτρων, που έχει ισχύ 140 ίππων. Το σύνολο συνεργάζεται με ένα 7τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη Steptronic, αλλά και με ένα μηχανικό.

Η BMW X2 sDrive18i μπορεί να αποκτηθεί από €33.200 ή με €259 τον μήνα με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα BMW ALL INCLUSIVE της BMW Financial Services, που παρέχει πέντε χρόνια δωρεάν service και ασφάλιση οχήματος με εγγύηση αξίας για όλη τη διάρκεια του προγράμματος.

Όσον αφορά στην έκδοση Advantage Plus με πλούσιο εξοπλισμό, η προτεινόμενη τιμή με φόρους είναι €37.585, με όφελος €5.000.

Ο βασικός εξοπλισμός του μοντέλου, περιλαμβάνει: ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, σπορ δερμάτινο τιμόνι, τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, σύστημα ανοικτής ακρόασης, Bluetooth & θύρα USB, σύστημα multimedia, iDrive με έγχρωμη κεντρική οθόνη 6,5 ιντσών, προβολείς ομίχλης, κλήση έκτακτης ανάγκης – Teleservices – ConnectedDrive Services, Service Inclusive (5 έτη / 60.000 χλμ.), ένδειξη πίεσης ελαστικών, σύστημα εκκίνησης χωρίς χρήση κλειδιού, ηλεκτρικό χειρόφρενο, ψηφιακή οθόνη πολλαπλών ενδείξεων στον πίνακα οργάνων, προγράμματα Οδήγησης (ECO Pro / Comfort / Sport), ηχοσύστημα με 6 ηχεία, αισθητήρα βροχής και φώτων, φώτα ημέρας και πίσω φώτα τεχνολογίας LED και βελούδινα ταπέτα.

Η έκδοση Advantage Plus, πέραν του βασικού εξοπλισμού, περιλαμβάνει: αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων, μεταλλικό χρώμα, αυτόματο κλιματισμό δύο ζωνών, Cruise Control με λειτουργία φρεναρίσματος, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, προβολείς τεχνολογίας LED με εκτεταμένες λειτουργίες και σύστημα πλύσης, προβολείς ομίχλης τεχνολογίας LED, αυτόματη πόρτα χώρου αποσκευών και ράγες οροφής.

Πηγή: BMW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ