Ολυμπιακός : Νίκη στον πόντο μετά από μια δεκαετία!

Ολυμπιακός : Νίκη στον πόντο μετά από μια δεκαετία!

Ο Μάκης Γιατράς ήταν σκασμένος μετά τον αγώνα στο ΣΕΦ, διότι όπως είπε, ο Προμηθέας έχασε ιστορική ευκαιρία για νίκη. Δίχως να έχει άδικο, παραγνώρισε το ότι η ομάδα της Πάτρας έγραψε μια κάποια ιστορία, ακόμα και παρά την ήττα της. Διότι υποχρέωσε τον Ολυμπιακό να κερδίσει στον πόντο έναν εντός έδρας αγώνα για την […]

Ο Μάκης Γιατράς ήταν σκασμένος μετά τον αγώνα στο ΣΕΦ, διότι όπως είπε, ο Προμηθέας έχασε ιστορική ευκαιρία για νίκη. Δίχως να έχει άδικο, παραγνώρισε το ότι η ομάδα της Πάτρας έγραψε μια κάποια ιστορία, ακόμα και παρά την ήττα της. Διότι υποχρέωσε τον Ολυμπιακό να κερδίσει στον πόντο έναν εντός έδρας αγώνα για την ημιτελική φάση των πλέι οφ για πρώτη φορά μετά από 10 ολόκληρα χρόνια!

Στις 21 Μαΐου 2008 είχε κερδίσει το Μαρούσι με 64-63 χάρη σε 15 πόντους του Βασιλόπουλου και 12 του Μπουρούση και πήρε εν τέλει την πρόκριση για τους τελικούς στο πέμπτο παιχνίδι εκείνης της σειράς. Έκτοτε δεν είχε κερδίσει ξανά αγώνα στο ΣΕΦ για τα ημιτελικά με διαφορά μικρότερη των 13 πόντων.

Η τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός έχασε εντός έδρας για τα ημιτελικά των πλέι οφ ήταν πριν από 18 χρόνια, όταν έχασε από τον ΠΑΟΚ (66-69) στη σειρά του 2000. Έκτοτε μετρά 31 συνεχόμενες νίκες σε αυτή τη φάση μέσα στο γήπεδό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ