Άρης : Η ομάδα επιχειρηματιών και ο Λάσκαρης που θέλει να παραμείνει

Άρης : Η ομάδα επιχειρηματιών και ο Λάσκαρης που θέλει να παραμείνει

Ομάδα επιχειρηματιών σκοπεύει να συμβάλλει ώστε η ΚΑΕ Άρης να βγει από αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει, με τον Νίκο Λάσκαρη να παραμένει μέτοχος της εταιρίας, με μικρότερο ποσοστό.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η πραγματοποίηση του Δ.Σ. της ΚΑΕ Άρης, καθώς και στη συνέχεια η Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, όπως ανακοίνωσαν ότι θα γίνει το προσεχές 15νθήμερο οι κίτρινοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Λάσκαρης, βρίσκεται σε επαφές με επιφανείς αρειανούς επιχειρηματίες προκειμένου να βρεθεί λύση στο οξύ οικονομικό πρόβλημα που ταλανίζει την ομάδα από την περσινή σεζόν.

Όπως προκύπτει πρόκειται για έναν αριθμό γύρω στους οκτώ επιχειρηματίες που σκοπεύουν να αποκτήσουν το 60% της ΚΑΕ, με τον κ. Λάσκαρη να παραμένει με το 30%, και το υπόλοιπο 10% να μένει στον Ερασιτέχνη. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, ο Νίκος Λάσκαρης δεν επιθυμεί να απεμπλακεί εντελώς από την εταιρία, γι’ αυτό και σκοπεύει να παραμείνει με το παραπάνω ποσοστό.

Αν κάτι τέτοιο συμβεί, το πάνω χέρι στις αποφάσεις και το μάνατζμεντ θα έχει η ομάδα επιχειρηματιών, με την οικογένεια Λάσκαρη να περνάει σε δεύτερο ρόλο, έως ότου ξεμπλέξει με την δικαστική περιπέτεια που περνάει με τον Λετονό επιχειρηματία.

Οσον αφορά τα χρέη της ΚΑΕ, υπολογίζονται αυτή τη στιγμή γύρω στα 3 εκατομμύρια ευρώ. Και μπορεί οι οφειλές στο Δημόσιο (ΙΚΑ, εφορεία) να είναι πληρωμένες κανονικά μέχρι τώρα, δεν συμβαίνει το ίδιο όμως και με τους παίκτες. Τόσο για την περσινή ομάδα (υπόλοιπα συμβολαίων, προσφυγές) όσο και για την φετινή, οι οφειλές είναι μεγάλες. Παράλληλα σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται να «σκάσουν» και οι προσφυγές και αν δεν ρυθμιστούν άμεσα, τότε ο Άρης θα υποστεί τις συνέπειες των τιμωριών.

Αναφορικά με την ομάδα επιχειρηματιών, τα ονόματά τους δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά και δεν επιθυμούν και οι ίδιοι να γίνουν αν πρώτα δεν υπάρξει απόλυτη συμφωνία με την πλευρά Λάσκαρη. Οσον αφορά το πλάνο που υπάρχει, είναι αν για παράδειγμα τα χρέη της ΚΑΕ ανέρχονται στα 3 εκατομμύρια ευρώ, η ομάδα επιχειρηματιών να καλύψει και τα δυο και η οικογένεια Λάσκαρη το 1.

Από εκεί πέρα, ακούγεται ότι μακροπρόθεσμος στόχος του Λάσκαρη είναι εφόσον πρώτα ξεμπλέξει οριστικά και αμετάκλητα με το δικαστικό του πρόβλημα, να αναλάβει και πάλι ρόλο μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Άρης. Αυτό φυσικά θα γίνει με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, την οποία δεν θα ακολουθήσει η ομάδα επιχειρηματιών που ως τότε θα έχει αυτή το πάνω χέρι με το 60% που αναφέραμε.

Όλα τα παραπάνω όμως θα πάρουν σάρκα και οστά, μόνο στην περίπτωση που οι δυο πλευρές συμφωνήσουν σε όλα και δώσουν τα χέρια. Πλέον αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τις εξελίξεις, τόσο από το Δ.Σ. όσο και από τη Γενική Συνέλευση στη συνέχεια, για το αν θα έχουμε φως στον ορίζοντα για την τόσο ιστορική, αλλά και τόσο ταλαιπωρημένη ΚΑΕ Άρης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ