Γραμμένε, είσαι υπερήφανος για τον τελικό του Κυπέλλου;

Γραμμένε, είσαι υπερήφανος για τον τελικό του Κυπέλλου;

Απίστευτα πράγματα στις δικογραφίες που έχουν σχηματιστεί για τον τελικό του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ. Η απόδειξη του σκανδάλου για τις τιμωρίες χάδι σε δύο ομάδες.

Η απόλυτη απόδειξη αποτυχίας… Ο Βαγγέλης Γραμμένος είχε δηλώσει για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, στις 12 Μαϊου ότι… «κερδίσαμε το στοίχημα, ήταν ένας τελικός με κάποια προβλήματα πριν τον αγώνα αλλά κατά τα άλλα αντάξιος του θεσμού. Αντάξιος της μεγάλης ιστορίας των δύο σωματείων, ο κόσμος ευχαριστήθηκε θέαμα. Νομίζω ότι μπορεί να δώσει το μήνυμα για την επόμενη ημέρα του ποδοσφαίρου μας. O τελικός τελείωσε καλά και πρέπει να σηματοδοτήσει την επόμενη ημέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Τα στοιχεία από τις τέσσερις δικογραφίες που έχουν σχηματιστεί όμως, και έφερε στο φως της δημοσιότητας ο «Ελεύθερος Τύπος», διαψεύδουν πανηγυρικά τον «δικό μας άνθρωπο» που πρέπει να μαζέψει τα μπογαλάκια του και να παραιτηθεί από την ΕΠΟ.

Σε έναν τελικό, για τον οποίο ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας της εξυγίανσης, δήλωσε ότι κέρδισε το στοίχημα, σε καμία έκθεση αξιωματούχων δεν γράφτηκαν τα επεισόδια που έγιναν στις κερκίδες για τα οποία ο Ολυμπιακός έκανε καταγγελίες σε ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς και UEFA που έκαναν ότι δεν τις είδαν, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ τιμωρήθηκαν μόνο με πρόστιμα 88.000 και 37.000 ευρώ αντίστοιχα, και τώρα βγαίνουν στη… σέντρα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των δικογραφιών, από τα επεισόδια προέκυψε ο τραυματισμός και έξι αστυνομικών εκτός από τους πέντε πολίτες (οπαδοί του ΠΑΟΚ) που είχαν τραυματιστεί μακριά από το γήπεδο και για τους οποίους οι δύο ομάδες δεν φέρουν ευθύνη.

Μεταξύ άλλων οι τραυματίες υπέστησαν: τραύμα (τρύπα) από φωτοβολίδα ευθείας βολής στο γόνατο, εγκαύματα α’ βαθμού, τραυματισμό στο μάτι, κατάγματα δακτύλων, σπάσιμο δοντιών, δεκάδες ράμματα από εκτεταμένα τραύματα από αντικείμενα και μαχαίρια, εκχυμώσεις και κακώσεις σε διάφορα σημεία του σώματος.

Θέλετε κι άλλη απόδειξη ότι τα μπουμπούκια των δύο ομάδων δεν πήγαιναν στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν την γιορτή του ποδοσφαίρου αλλά για πόλεμο και από θαύμα δεν είχαμε θύματα;

Διαβάστε τι αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή των 14 ατόμων που συνελήφθησαν αλλά και στους ελέγχους που έγιναν. Οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν και κατάσχεσαν αμέτρητες δολοφονικές ναυτικές φωτοβολίδες ευθείας βολής, εκρηκτικές βόμβες μολότοφ του μισού κιλού με προσαρμοσμένα γκαζάκια, τσεκούρια, ρόπαλα, πτυσσόμενες ράβδους, κατσαβίδια, σιδηρογροθιές, πέτρες, μάρμαρα και καδρόνια.

Δεν σας φτάνουν αυτά; Θέλετε κι άλλη απόδειξη; Ένας από τους συλληφθέντες ήταν 15χρονος αθλητής πυγμαχίας και πολεμικών τεχνών, ο οποίος, όταν επιχείρησαν να τον συλλάβουν οι αστυνομικοί καθώς συμμετείχε στις επιθέσεις, επιστράτευσε τις πυγμαχικές ικανότητές του. Όταν τελικά ακινητοποιήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του μία κουκούλα full face και μία χρυσή σιδερογροθιά.

Κατά τα άλλα, η Ελληνική Αστυνομία στην έκθεση της είχε κάνει λόγο για φθορές σε 3 κράνη, 3 ασπίδες, 2 πυροσβεστήρες, 1 θήκη ασυρμάτου, 1 προσωπίδα και 3 αστυνομικές ράβδους ενώ τονίζονταν ότι σε έλεγχο που έγινε στα πούλμαν που μετέφεραν φιλάθλους του ΠΑΟΚ, βρέθηκε κουζινομάχαιρο (!) με λάμα 30 εκατοστών, 3 πυρσοί και 7 σιδερόβεργες.

Για όλα αυτά, ο «δικός μας άνθρωπος» δήλωσε ότι κέρδισε το στοίχημα και δεν έχει παραιτηθεί ακόμη… και οι δύο ομάδες τιμωρήθηκαν για επεισόδια που «δεν συνδέονται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων ή φθορές ιδιοκτησίας», ίσα, ίσα για να μην τιμωρηθούν με αφαίρεση βαθμών. Το μεγαλείο της εξυγίανσης….

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ