Μελισσανίδης : Σε πήρα από τα σκουπίδια part2

Μελισσανίδης : Σε πήρα από τα σκουπίδια part2

Ο Βασίλης Δεκάρικος στέκεται «βράχος» δίπλα στον Τίγρη που έχουν βαλθεί όλοι να τον τρελάνουν! Εμ τους έκανε πρωταθλητές ο Τίγραρος, έμ θέλουν και αύξηση! Κανείς δεν παίζει με την ΑΕΚ! «Όποιον θέλουμε τον κρατάμε» (σ.σ. τσάμπα).

Είναι ιστορικές οι στιγμές που ζούμε αναγνώστη μου. Για αυτό και εγώ, ο Βασίλης ο Δεκάρικος θα σταθώ «βράχος» δίπλα στον Τίγρη! Θα βάλω τα στήθη μου μπροστά για να τον υπερασπιστώ. Να καταδείξω σε όλο τον κυρίαρχο ελληνικό λαό το δράμα που ζει λίγες μόνο μέρες μετά την κορύφωση του έργου. Το «ερχόμαστε» της ΑΕΚ του στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ποιοι νομίζετε ότι ήταν οι πρωταγωνιστές για το πρωτάθλημα; Ο Χιμένεθ και οι παίκτες; Ας γελάσω! Ο Τίγραρος ήταν κυρίες και κύριοι και οι άνθρωποι που πρεσβεύουν το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κορυφαίοι στο είδος τους! Ο Θωμάς, ο Αλέξης, ο Γιάννης και τα άλλα παιδιά πήραν το πρωτάθλημα πτωχέ πλην τίμιε αναγνώστη. Και έρχονται τώρα ένας, ένας, οι άλλοι και ζητάνε αύξηση (συγχώρα με Θεέ μου)!

Το πρώτο «χτύπημα» ήταν ο Λάζαρος. «Σε πήρα από τα σκουπίδια και αυτό είναι το ευχαριστώ σου;» του είπε ο Τίγρης και καθάρισε. Περίμενε πως θα μείνει… τσάμπα ο αχάριστος αλλά τελικά ο Ολυμπιακός του έδωσε το συμβόλαιο που ήθελε και ο Λάζαρος πήγε εκεί που ήθελε.

Ο Τίγρης αγριεμένος από την απαράδεκτη στάση του Λάζαρου να ζητήσει αύξηση (συγχώρα με Παναγία μου) τα πήρε στο κρανίο και πήγε στα Σπάτα λίγες μέρες μετά και είπε: «Όποιον θέλουμε τον κρατάμε»!

Τα πλήθη ζητωκραύγαζαν, τόνοι μελάνης χύθηκαν, εκατοντάδες πληκτρολόγια αναστέναξαν για να καταγράψουν το μεγαλείο του ηγέτη! Τι ατάκα Θεέ μου! Λίγο αργότερα ήρθε η ώρα του Αραούχο να χαιρετίσει. Ο αχάριστος (Νο2) και η αχάριστη Λας Πάλμας ήθελαν λεφτά για να συμφωνήσουν. Ντροπή! «Όποιον θέλουμε τον κρατάμε»…

Ήρθε η σειρά του Μανόλο. Καλό παιδί, βοήθησε κάπως για να πάρει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα, 600 χιλιάρικα του έδινε η ΑΕΚ.

Πήγαν στο κότερο, τα είπαν και τα συμφωνήσαν! Πανηγυρισμοί στα Νέα Φιλαδέλφεια, για τον Τίγρη που «όποιον θέλει τον κρατάει». Ξέχασαν να πούνε στο κότερο για το οικονομικό. Λίγο πάνω λίγο κάτω θα τα βρούμε το νόημα.

Και όμως, παρά την απίστευτη προσφορά της ΑΕΚ να προσφέρει στον Μανόλο το εξωφρενικό ποσό των 700 χιλιάδων ευρώ (100 χιλιάδες παραπάνω έδωσε ο άνθρωπος, πόσα να δώσει στον προπονητή που πήρε το πρωτάθλημα 24 χρόνια μετά;) ο αχάριστος (Νο3) Ισπανός ζήτησε 1 εκατομμύριο ευρώ (ωιμέ)!

Πόσο να αντέξει ο άνθρωπος (Τίγρης);

Ποιος τόλμησε να του ζητήσει αύξηση; Ο Μανόλο ο Χιμένεθ που «σε πήρα από τα σκουπίδια» part2 καθώς ως γνωστόν ο Τίγρης πήρε τον Ισπανό από τα αζήτητα και με την βοήθεια του Θωμά, του Γιάννη και του Αλέξη τον έκανε πρωταθλητή.

Και αντί ο Μανόλο να πει ευχαριστώ Δημήτρη και να ζητήσει μια γενναία μείωση, είχε το θράσος να ζητήσει λεφτά!

Μέσα σε όλα ο Βράνιες που είναι και αυτός στην κατηγορία «όποιον θέλουμε τον κρατάμε» (όπως και ο Μπάρκας καλέ μου αναγνώστη που τσινάει για υπογραφή νέου συμβολαίου, γιατί θέλει… αύξηση) πανηγυρίζει που κατάφερε να απαλλαγεί από τον Μανόλο. Ο Χιμένεθ ως γνωστόν είχε θέσει όρο (Ουάου) για τον τρελό-Βράνιες. Ή εγώ ή αυτός! Ο Μανόλο μας τελείωσε, ο Βράνιες λέγεται πως θέλει αύξηση άρα να μαντέψω…

Και εδώ που τα λέμε φίλε μου Τίγρη γιατί δεν έλεγες καλύτερα «όποιος θέλει αύξηση, φεύγει» να τελειώναμε από την αρχή;

Έτσι και αλλιώς είναι ξεκάθαρο έως τώρα πως «όποιον θέλουμε δεν τον κρατάμε». Αν και σε λίγο θα διαβάσουμε πως δεν τον ήθελε τον Μανόλο, έτσι για το καλό τον φώναξε να πάνε βόλτα με το κότερο, για να τον… ξεπροβοδίσει. Όπως θυμάστε καλοί μου φίλοι και φίλες πως συνέβη με τον Λάζαρο, που δεν τον θέλαμε μωρέ, εμείς η ΑΕΚ, αλλά τον συναντήσαμε για να του πούμε για τα σκουπίδια, την ανακύκλωση ντε!

Μάνι-Μάνι όμως (κατά το Μάο-Μάο) ο Τίγραρος την έκανε την οικονομία του πάλι! Γλίτωσε μια 500αρα από τον Λάζαρο, γλίτωσε 1 εκατομμύριο από τον Χιμένεθ, καμια 700αρια απο τον Γιόχανσον που θα του έκανε νέο συμβόλαιο όταν τραυματίστηκε αλλά έστριψε δια του αρραβώνος, γύρω στα 4-5 εκατομμύρια από τον Αραούχο και έχει ο Θεός, καλά να είμαστε.

Και τον Λιβάγια που κράτησε από τα 10 εκατομμύρια ευρώ του Γιουρόπα που «τσέπωσε» τον πλήρωσε. Και του έμειναν και… ρέστα γύρω στα 8 εκατ. ευρώ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ