Στοίχημα : Το προοίμιο του τελικού (και του μεγάλου και του «μικρού»)

Στοίχημα : Το προοίμιο του τελικού (και του μεγάλου και του «μικρού»)

Τι συμβαίνει στοιχηματικά με τη «μητέρα των μαχών» στο Champions League.

Συνήθως κάθε Παρασκευή παρατηρούσαμε στο διαδίκτυο τι συμβαίνει με τις αυξομειώσεις των αποδόσεων που συνοδεύουν τα βασικά σημεία των αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος. Πλέον, αναμετρήσεις των «δικών μας» ομάδων δεν υπάρχουν οπότε τσεκάρουμε τι γίνεται με τα κορυφαία ματς στην Ευρώπη.

Αύριο όλος ο κόσμος θα ανυπομονεί για την έναρξη του μεγάλου τελικού του Champions League. Ρεάλ Μαδρίτης από τη μία και Λίβερπουλ από την άλλη. Δύο κορυφαία έως υπέρτατα ποδοσφαιρικά μεγέθη. Το θετικό είναι ότι κανένα τους δεν έχει να μας κρύψει τίποτα. Στο δρόμο για το Κίεβο έδειξαν όλα τους τα προτερήματα και όλες τις αδυναμίες τους.

Οι μπουκ εδώ και πολύ καιρό υπολογίζουν ως επικρατέστερη νικήτρια τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τη χρίζουν φαβορί με τιμές γύρω από το 2,20 (ΟΠΑΠ) και μέχρι 2,30 στις εταιρείες της Αγγλίας και του υπόλοιπου κόσμου. Οι «κόκκινοι» ανεβαίνουν σε επίπεδα άνω του 3,00. Εμφανίζονται μέχρι και πάνω από το 3,30.

Ειδικά το πρωί της Παρασκευής είδαμε μια ελαφριά πίεση προς τον άσο. Το Χ περνά απαρατήρητο για αυτό και ίπταται μέχρι και 3,80. Όσο για το διπλό έχει ανοδική τάση, αλλά όχι σε φοβερό βαθμό.

Υπενθυμίζουμε ότι όσοι «αγωνίστηκαν» μαζί μας από τα μέσα του Φεβρουαρίου και υπέθεσαν ότι η Λίβερπουλ μπορεί να στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης (14,00 plus τότε η απόδοσή της) μπορούν να κάνουν ένα ωραιότατο cash out, αν δεν θέλουν να μπουν σε αγωνία.

Να σημειωθεί επίσης ότι οι πολύ μεγάλες αποδόσεις στις επιλογές με λίγα τέρματα, έχει κάνει όπως φαίνεται, ελκυστικό το under, το No Goal και γενικότερα τα λίγα γκολ. Αναφέρουμε ότι βλέπουμε χωρίς όμως να «ανησυχούμε». Δεν είναι λίγοι οι παίκτες του στοιχήματος που ποντάρουν σε μεγάλες τιμές μέρες πριν αρχίσουν τα ματς και λίγες ώρες πριν παίρνουν το δρόμο της λογικής ποντάροντας στα επικρατέστερα.

Εκτός όμως από την προαναφερθείσα μονομαχία, υπάρχει άλλη μία που θα απασχολήσει πολύ κόσμο. Είναι ο τελικός των 160 εκατομμυρίων λιρών. Αυτός που χαρίζει στο νικητή του τριπλάσια χρήματα απ’ όσο η UEFA και αποτελεί επίδειξη οικονομικής ισχύος των οργανωτών του αγγλικού ποδοσφαίρου. Φούλαμ από τη μία, Άστον Βίλα από την άλλη. Πρόκειται για τον τελικό των μπαράζ της Championship. Στο Γουέμπλεϊ θα λάβει χώρα και ο νικητής του θα προκριθεί αυτόματα στην Premier League. Μεγάλο φαβορί θεωρούνται οι επιθετικοί και δημιουργικοί Λονδρέζοι της Φούλαμ (γύρω από το 2,00 μέχρι 2,25) και το αμυντικογενές μας εξαιρετικά ομοιογενές σύνολο της Άστον Βίλα θεωρείται αουτσάιντερ σε επίπεδα άνω του τριπλασιασμού.

Μια απλή αναφορά γίνεται σήμερα. Προτάσεις και περαιτέρω αναλύσεις αύριο ανήμερα των αγώνων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ