Ο Αλέξης αρκετά εν… Σοφία εποίησε

Ο Αλέξης αρκετά εν… Σοφία εποίησε

Η γυναίκα είχε καταθέσει πρόπερσι τα χαρτιά της για να βγει στη σύνταξη. Όμως τότε εμφανίστηκε ο Αλέξης στο Πάρκο.

Αλέξης Δέδες. Τι μπουμπούκι και αυτό. Από την ημέρα που επέστρεψε στην ΕΠΟ φρόντισε να φτιάξει τους κολλητούς του και να τους τοποθετήσει σε θέσεις κλειδιά. Δεν είναι μόνο ο Κολιολιός, που λέγαμε την άλλη φορά, στο λογιστήριο. Η αδυναμία του Αλέξη είναι άλλη. Η Σοφία.

Πρίφτη στο επώνυμο. Πρωτοεμφανίστηκε στην ομοσπονδία όταν γενικός γραμματέας της ήταν ο Αλάμαρας. Επί ΠΑΣΟΚάρας που θα έλεγαν και οι περισσότεροι νυν μεταλλαγμένοι Συριζαίοι. Η Σοφία πέρασε και από το γραφείο Τύπου. Εκεί γνώρισε τον Αλέξη και αναπτύχθηκε μία ιδιαίτερη και στενή φιλία.

Η γυναίκα είχε καταθέσει πρόπερσι τα χαρτιά της για να βγει στη σύνταξη. Όμως τότε εμφανίστηκε ο Αλέξης στο Πάρκο. Καβάλα στο άλογο. Ως εξυγιαντής της ΠΔΕ. Τα πάγωσε όλα. Την έπεισε να παραμείνει, κανονίζοντας το θέμα με τον Δρόσο και την έκανε δεξί του χέρι.

Πριν ήταν στην επιτροπή επίλυσης των οικονομικών διαφορών. Ο Αλέξης δεν την αναβάθμισε απλώς. Της αύξησε τον μισθό και την έκανε επικεφαλής στα δικαιοδοτικά όργανα της ΕΠΟ. Σε όλα. Έτσι κάνουν οι καλοί φίλοι.

Όποιος βρίσκεται σε αυτό το πόστο ελέγχει τα πάντα. Έχει πρόσβαση στα υπομνήματα που καταθέτουν οι ομάδες. Μαθαίνει πρώτος τις αποφάσεις. Επικοινωνεί με τους δικηγόρους των ομάδων. Και πολλά άλλα έχει την δυνατότητα να κάνει. Ίσως η Πρίφτη απλά να κάθεται στο γραφείο της.

Το Σοφάκι κουράστηκε πριν από τον τελικό. Την έβαλε λέει ο Αλέξης να διαχειριστεί τις προσκλήσεις και τα εισιτήρια που μοίρασε η ΕΠΟ στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Αυτή και αν ήταν δύσκολη αποστολή. Εύκολα μπλέκεις και μπορεί να παρεξηγηθείς. Όμως μάλλον έκανε καλή δουλειά από τη στιγμή που δεν έπεσαν μάπες στα επίσημα του ΟΑΚΑ.

Ε, λίγες παραπάνω προσκλήσεις θα τσίμπησε η ΑΕΚ. Είναι γνωστή η αγάπη και η σχέση του Αλέξη με την ομάδα που συνεργάστηκε στο πρόσφατο παρελθόν. Η Σοφία δεν θα του χαλάσει ποτέ το χατήρι. Για αυτό άλλωστε παρέμεινε στις επάλξεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ