Στοιχηματικός προάγγελος αγωνιστικής

Στοιχηματικός προάγγελος αγωνιστικής

Η Λιόν μας έδωσε διπλό του 3,35 και η Ντόρτμουντ Χ του 3,30. Η Σοσιεδάδ ενώ διεκδικούσε νίκη στο Σάλτσμπουργκ έμεινε με δέκα παίκτες στο 71’ και στο 74’ οι Αυστριακοί κέρδισαν πέναλτι με το οποίο νίκησαν την ομάδα «μας». Τουλάχιστον αυτό το ματς ανέβηκε στο over, κάτι που δεν συνέβη με τα δύο πρώτα. […]

Η Λιόν μας έδωσε διπλό του 3,35 και η Ντόρτμουντ Χ του 3,30. Η Σοσιεδάδ ενώ διεκδικούσε νίκη στο Σάλτσμπουργκ έμεινε με δέκα παίκτες στο 71’ και στο 74’ οι Αυστριακοί κέρδισαν πέναλτι με το οποίο νίκησαν την ομάδα «μας». Τουλάχιστον αυτό το ματς ανέβηκε στο over, κάτι που δεν συνέβη με τα δύο πρώτα.

Αφήνουμε το παρελθόν και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και προσγειωνόμαστε στην ελληνική πραγματικότητα. Την Κυριακή έχουμε μεγάλη μονομαχία στην Τούμπα, τη Δευτέρα στο Περιστέρι και πριν από αυτές, προηγούνται 6 σημαντικές αναμετρήσεις για την 23η αγωνιστική. Για να δούμε πώς βλέπουν οι εν Ελλάδι και του εξωτερικού πάροχοι την εξέλιξη των αγώνων.

Οι αγώνες του Σαββάτου

ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός
Πιέζεται ο ΠΑΣ. Η απόδοση του 1,55 που σημειώνεται στο κουπόνι της ελληνικής εταιρείας ενδέχεται να πέσει, αφού την πλησιάζουν οι στοιχηματικές εταιρείες του εξωτερικού.

Πανιώνιος – Αστέρας Τρίπολης
Ως αρκετά ισχυρό φαβορί προβάλλουν οι «κυανέρυθροι». 1,85 ο άσος, 2,85 το Χ και 4,15 το διπλό. Ο μέσος όρος των εν λόγω αποδόσεων στην αντιστοιχία τους στις υπόλοιπε εγχώριες και ξένες διαδικτυακές εταιρείες λέει μέχρι 2,00, μέχρι 3,00, αλλά το διπλό είναι χαμηλότερο (οριακά κάτω από το 4,00).

Παναθηναϊκός – Λαμία
Οι «πράσινοι» έκαναν ένα διπλό και οι «μπουκ» άρχισαν να τους υπολογίζουν ξανά. Στο 1,25 αναγράφεται ο άσος στον ΟΠΑΠ και στο εξωτερικό ίσα που φτάνει το 1,40. Καμία ένδειξη πάντως μέχρι το ξημέρωμα της Παρασκευής.

Οι αγώνες της Κυριακής

Το ποντάρισμα δεν δείχνει τίποτα σε καμία αναμέτρηση, ωστόσο υπάρχει λόγος να δούμε τις διαφορές μεταξύ του προγράμματος του βασικού εν Ελλάδι στοιχηματικού παρόχου με τους υπόλοιπους.

Ξάνθη – Απόλλων Σμύρνης
Κάτι για διαφορές λέγαμε παραπάνω. Στον ΟΠΑΠ η νίκη των Ακριτών δείχνει 1,55. Αλλού όμως ξεπερνά το 1,80. Το Χ κινείται σε παρόμοια επίπεδα (γύρω από το 3,25) και το διπλό το βρίσκουμε από 5,50 (ΟΠΑΠ) μέχρι και 5,00.

Λάρισα – Πλατανιάς
Παρόμοια η κατάσταση και εδώ. Στο 1,55 ο άσος στα πρακτορεία, αλλά εκτός αυτών φτάνει και στο 1,85. Παρόμοιες οι τιμές στο Χ και σημαντικές οι διαφορές και στο διπλό. Άλλο το 5,50 του ΟΠΑΠ και άλλο το 4.80.

Παναιτωλικός – Κέρκυρα
Φουλ του άσου στο 1,55. Ίδια τιμή σε τόσα ματς. Θα πέσει πάντως αυτός ο άσος. Γύρω από το 1,60 κυκλοφορεί παντού.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός
Η αντιστοιχία στον ΟΠΑΠ φέρνει το κορυφαίο ματς της αγωνιστικής σε παρόμοια μοίρα με το Πανιώνιος – Αστέρας Τρίπολης. 1,85 αναγράφεται στη νίκη του ΠΑΟΚ, 4,25 στο τρίποντο του Ολυμπιακού και 3,60 στο Χ. Το θέμα είναι ότι μέχρι το ξημέρωμα της Παρασκευής συμφωνούσαν σε γενικές γραμμές όλες οι εταιρείες. Απλά είχαν ανεβασμένες όλες τις αποδόσεις. Προσέφεραν δηλαδή τον άσο στο κάτι παραπάνω από 1,90 το Χ γύρω από το 3,50 και το διπλό κοντά στο 4,50.

Τη Δευτέρα διεξάγεται η αναμέτρηση του Ατρομήτου με την ΑΕΚ και προβλέπουν όλοι μάχη. Φαβορί η ΑΕΚ, αλλά κοντά στο 2,60. Η νίκη του Ατρόμητος οροθετείται στο 3,50 και το γύρω από το 3,00.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ