Στέλνει στον τάκο τον Παπαπέτρου

Στέλνει στον τάκο τον Παπαπέτρου

Ο παρατηρητής διαιτησίας του φετινού αγώνα πρωταθλήματος Ολυμπιακός-ΑΕΚ είναι ξεκάθαρος στην έκθεση του. Χρέωσε δύο σοβαρά λάθη στον Αθηναίο διαιτητή.

Δύο είναι τα παιχνίδια που άλλαξαν τα δεδομένα στην κορυφή της βαθμολογίας. Αρχικά το Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς νίκησαν με πέναλτι που είδε μόνο ο Θάνος. Παρέμειναν ζωντανοί στη διεκδίκηση του τίτλου. Αυτό έγινε την 19η αγωνιστική.

Την επόμενη ήταν η σειρά του ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Το σφύριξε ο Παπαπέτρου. Στο 17ο λεπτό ο Μποτία ζήτησε πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Βράνιες. Ο διαιτητής αρνήθηκε να το δώσει. Ο Δάλλας, ο παρατηρητής διαιτησίας, είδε την φάση στο βίντεο. Όπως είπε στον Παπαπέτρου ότι θα έκανε. Κατέληξε ότι υπήρχε ΠΕΝΑΛΤΑΡΑ.

Δεν δόθηκε η ευκαιρία στους ερυθρόλευκους να προηγηθούν από νωρίς στο ντέρμπι. Αυτομάτως η βαθμολογία του Παπαπέτρου έπεσε στο 7,90 μετά από το συγκεκριμένο σοβαρό λάθος. Όμως ο Δάλλας είδε και άλλο.

Στις καθυστερήσεις ο Μποτία έσπρωξε εκνευρισμένος τον διαιτητή. Μόλις ο Γιακουμάκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2. Ο Παπαπέτρου του έδειξε κίτρινη κάρτα, που ήταν η δεύτερη. Ο Δάλλας γράφει στην έκθεση του ότι έπρεπε να του δείξει απευθείας την κόκκινη. Αν είχε γίνει αυτό ο Ισπανός αμυντικός θα έχανε τα επόμενα έξι ματς της ομάδας του!

Έτσι γράφτηκε το τελευταίο επεισόδιο αυτού του ντέρμπι. Ποιο ήταν πιο σοβαρό λάθος για την έκβαση του αγώνα; Του 17ου λεπτού ή των καθυστερήσεων; Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Δεν σφυρίχτηκε πέναλτι σε ντέρμπι που έκρινε τον τίτλο. Σύμφωνα με τον παρατηρητή διαιτησίας του αγώνα. Μετά και το δεύτερο λάθος το πιο πιθανό είναι να έριξε τη βαθμολογία στο 7,40.

Η ΚΕΔ έχει την έκθεση του Δάλλα και θα πάρει αποφάσεις. Τον Θάνο, τον όρισε ξανά την 21η αγωνιστική και τα έκανε …ρόιδο στη Ριζούπολη. Σιγά τα λάχανα. Απόλλων Σμύρνης-Λεβαδειακός ήταν το ματς. Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι. Στο Αγρίνιο όμως και στο Φάληρο κρίθηκε ένας τίτλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ