Τα προγνωστικά του Σέστιτς για φιλανθρωπικό σκοπό (vid)

Τα προγνωστικά του Σέστιτς για φιλανθρωπικό σκοπό (vid)

Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού, Μίλος Σέστιτς φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνική εκπομπή στην Σερβία, για να βοηθήσει την συγκέντρωση χρημάτων για φιλανθρωπικό σκοπό. Δεν παρέλειψε φυσικά να εκφράσει την ικανοποίηση του για την κατάκτηση του τίτλου από τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Μίλος Σέστιτς υπήρξε ένας από τους πλέον  αγαπητούς ξένους παίκτες που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, καθώς ο Σέρβος εξτρέμ φόρεσε για δύο χρόνια την φανέλα της ομάδας του λιμανιού. Μπορεί να μην έμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα στους πειραιώτες ωστόσο η σχέση του με τους φίλους του Ολυμπιακού ήταν μοναδική και αυτό φάνηκε και από την πρόσφατη επίσκεψη του στην χώρα μας, με την ομάδα του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Σέστις έκανε πολλά «κόλπα» με την μπάλα στα πόδια και όσοι είχαν την ευκαιρία να τον δουν από κοντά με την φανέλα του Ολυμπιακού (1985-1987) είχαν να λένε για το ταλέντο και την τεχνική κατάρτιση του Σέρβου.

Ο Σέστιτς πήρε μέρος σε ραδιοφωνική εκπομπή στην Σερβία, που στόχο είχε να συγκεντρώσει χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό και έδωσε εκτός των άλλων και προγνωστικά για παιχνίδια που γίνονται στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου στην Ευρώπη.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής εξέφρασε φυσικά την ικανοποίηση του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ερυθρό Αστέρα, καθώς ο Σέστιτς έγραψε ιστορία φορώντας τη φανέλα της ομάδας του Βελιγραδίου.

Ο παλαίμαχος ακραίος επιθετικός πηγαίνει στο γήπεδο και παρακολουθεί από κοντά την αγαπημένη του ομάδα, τον Ερυθρό Αστέρα και γίνεται εύκολα αντιληπτό πως είναι από τις θρυλικές μορφές του συλλόγου.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ