Ο «Κόκκινος» Λεμπρόν

Ο «Κόκκινος» Λεμπρόν

Ο Λεμπρόν Τζέιμς τρελάθηκε με το γκολ του Μοχάμεντ Σαλάχ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Ποιά είναι, όμως, η σχέση του Βασιλιά με τη Λίβερπουλ (πέρα από οπαδική); To10.gr εξηγεί.

Η νίκη (4-3) επί της Μάντσεστερ Σίτι ενθουσίασε τους φίλους της Λίβερπουλ, μεταξύ των οποίων είναι και ο Λεμπρόν Τζέιμς. Ο σούπερ σταρ του NBA είναι ένθερμος υποστηρικτής των Κόκκινων και ανέβασε βίντεο στο Instagram του, όπου παρακολουθούσε το παιχνίδι και αποθέωσε τον Μοχάμεντ Σαλάχ για το τέταρτο γκολ της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ.

 

Ο 33χρονος ηγέτης των Κλίβελαντ Καβαλίερς έχει αναφερθεί ουκ ολίγες φορές στη Λίβερπουλ και μάλιστα το 2012 είχε υποσχεθεί στους παίκτες της ομάδας, η οποία τότε πραγματοποίησε το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία της, ότι θα διοργάνωνε ένα μεγάλο πάρτι προς τιμήν των παικτών στο Λας Βέγκας, αν εκείνοι κατακτούσαν κάποιο τρόπαιο.

«Πέρασα λίγο χρόνο με τον Στίβεν Τζέραρντ και διαπίστωσα ότι είναι παθιασμένος με την ομάδα. Όλοι οι αθλητές χρειάζονται κίνητρα και αν τα παιδιά στο Λίβερπουλ κατακτήσουν κάτι φέτος θα τους προσφέρω το καλύτερο Σαββατοκύριακο της ζωής τους στο Λας Βέγκας.

Ο Κάνι Γουέστ (σταρ της ραπ μουσικής) είναι μέσα σε αυτό και πιστέψτε με, κανείς δεν ξέρει το Βέγκας όπως εγώ και ο Κάνι, είχε δηλώσει στη Sun τότε ο Λεμπρόν και είχε προσθέσει: Θα τους πάμε σε μέρη στο Βέγκας που το 99% του κόσμου δεν ξέρει καν ότι υπάρχουν».

Τελικά οι Κόκκινοι δεν κατέκτησαν κάποιον τίτλο εκείνη τη σεζόν, αλλά η κίνηση του Λεμπρόν μόνο συμβολική δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

Όταν το καλοκαίρι 2016 η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ταξίδεψε στις ΗΠΑ για να κάνει την προετοιμασία της ο Λεμπρόν είχε δηλώσει μέσω Facebook ότι θα ήταν εκεί για ο,τι τον χρειαστεί η ομάδα.

«Στον κόουτς Κλοπ και στους Reds. Είμαι ενθουσιασμένος που έρχεστε στις ΗΠΑ. Ο,τι χρειαστείτε είμαι εδώ», ήταν το μήνυμα του Τζέιμς, ο οποίος παράλληλα είχε ανεβάσει και μια φωτογραφία με φανέλα της Λίβερπουλ, που έγραφε τ’ όνομα του και είχε τον αριθμό 6.

Βέβαια, η σχέση του Λεμπρόν με τη Λίβερπουλ δεν περιορίζεται μόνο στα οπαδικά του συναισθήματα για τους Κόκκινους, καθώς ο αστέρας του NBA είναι ένας από τους μετόχους της ομάδας από τον Απρίλιο του 2011.

Ο τότε σούπερ σταρ των Μαϊάμι Χιτ είχε υπογράψει συμφωνία με την Fenway Sports Group, η οποία είναι μέχρι και σήμερα ιδιοκτήτρια της Λίβερπουλ. Το deal είχε ως σκοπό την πρόωθηση της εικόνας του παγκοσμίως σε συνεργασία με τη δική του εταιρεία προσωπικού μάρκετινγκ, την LRMR Branding & Marketing, αλλά και την προβολή της Λίβερπουλ στην Αμερική, έχοντας τον Λεμπρόν ως κεντρικό πρόσωπο.

Ως αντάλλαγμα για τη συμφωνία αυτή ο σούπερ σταρ του NBA έγινε κάτοχος ενός μικρού ποσοστού μετοχών στο σύλλογο, το οποίο όμως δεν είχε γίνει επακριβώς γνωστό.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ