Όταν Γκέκας, Τζαβέλλας και Παπαδόπουλος, εξέθεσαν τον Νόιερ (vid)

Όταν Γκέκας, Τζαβέλλας και Παπαδόπουλος, εξέθεσαν τον Νόιερ (vid)

Το όχι και τόσο μακρινό 2011, Τζαβέλλας, Γκέκας και Κυριάκος Παπαδόπουλος συνδυάστηκαν... αρμονικά για να εκθέσουν τον Μάουελ Νόιερ. Και όλα αυτά υπό την καθοδήγηση του Μίχαελ Σκίμπε!

Ήταν 12 Μαρτίου του 2011, όταν η Σάλκε φιλοξενούσε την Άιντραχτ Φρανκφούρτης που μάχονταν για τη σωτηρία της, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Bundesliga. Ένα ματς με πολύ έντονο το ελληνικό στοιχείο και μια φάση που ακόμα συζητιέται στη Γερμανία.

Για να τα πάρουμε από την αρχή, στο ματς αυτό αγωνίστηκαν ούτε λίγο ούτε πολύ 5 (!!) Έλληνες διεθνείς. Για τους Βασιλικούς Μπλε οι Κυριάκος Παπαδόπουλος και Άγγελος Χαριστέας (αλλαγή) και για την Άιντραχτ του νυν ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Μίχαελ Σκίμπε, οι Γιάννης Αμανατίδης, Γιώργος Τζαβέλλας και Φάνης Γκέκας (αλλαγή).

Ενώ λοιπόν η Σάλκε ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0, ο Τζαβέλλας από το αριστερό άκρο της άμυνα έκανε μια δυνατή μπαλιά 73 μέτρων για να βρει τον Γκέκα που είχε φύγει στην πλάτη του Κυριάκου Παπαδόπουλου. Η μπάλα από το πόδι του Τζαβέλλα γκέλαρε εντός περιοχής, ο Γκέκας δεν κατάφερε για χιλιοστά να έρθει σε επαφή με την μπάλα και ο εμβρόντητος Νόιερ δέχτηκε ένα από τα πιο περίεργα γκολ της καριέρας του αλλά και όλης της Bundesliga.

Για την ιστορία, ο Χαριστέας που είχε μπει ως αλλαγή, σκόραρε στο 84′ και στέρησε τον βαθμό από τον Σκίμπε και τους συμπατριώτες του. Δείτε την απίστευτη φάση…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ