Ο Λούκας Ερνάντες «ταπείνωσε» τον αδερφό του στα social media (pic,vid)

Ο Λούκας Ερνάντες «ταπείνωσε» τον αδερφό του στα social media (pic,vid)

Επικό τρολάρισμα του Λούκας Ερνάντες της Ατλέτικο Μαδρίτης, στον αδερφό του Τεό που αγωνίζεται με τη φανέλα της Ρεάλ!

Χρειάζονται μόλις λίγες ώρες για να κάνει το γύρο του διαδικτύου μαζικά ένα βίντεο, αυτό είναι γνωστό. Όπως επίσης είναι ευρέως γνωστό ότι τα αδέρφια Ερνάντες, Λούκας και Τεό, αγωνίζονται για την Ατλέτικο και την Ρεάλ Μαδρίτης αντίστοιχα. Με τους ροχιμπλάνκος στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και τους μερένχες στην τέταρτη, ο Λούκας βρήκε ευκαιρία να πειράξει τον αδερφό του Τεό!

Κάπως έτσι, λοιπόν, διέρρευσε ένα βιντεάκι στο οποίο ο Λούκας Ερνάντες, της Ατλέτικο Μαδρίτης, τρολάρει τον αδερφό του, Τεό και φυσικά δεν έχει μείνει απαρατήρητο!

Συγκεκριμένα, στο βίντεο, ο Λούκας στέλνει ένα μήνυμα στους οπαδούς του, δείχνοντας ταυτόχρονα τον αδερφό του καθώς τρώνε στο οικογενειακό τραπέζι. Πρώτα εύχεται Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά και ύστερα πικάρει τον Τεό σχετικά με τη βαθμολογική θέση της βασίλισσας στη La Liga!

«Πρώτον να έχετε καλά Χριστούγεννα, δεύτερον ευτυχισμένο το νέο έτος, τρίτον εύχομαι ο Άγιος Βασίλης να σας φέρει πολλά δώρα και … Τέταρτον, τέταρτη είναι η Ρεάλ Μαδρίτης!», λέει συγκεκριμένα πριν ξεσπάσει σε γέλια, ενώ ο Τεό σιωπηλός αποδέχεται το πείραγμα!

https://twitter.com/Atleti_Goleador/status/946514700535324672

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ