Το μαγικότερο γκολ του Μέσι σε clasico (vid)

Το μαγικότερο γκολ του Μέσι σε clasico (vid)

Ο Μέσι από το 2006 που ξεκίνησε έχει πετύχει 25 γκολ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Το 10.gr θυμάται και σας παρουσιάζει ίσως το καλύτερο όλων...

Σε ένα clasico μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα και ειδικά σε νίκες των Μπλαουγκράνα μέσα στη μισητή Μαδρίτη, ο Λιονέλ Μέσι συνήθως είναι σημείο αναφοράς της ομάδας του. Ακόμα και όταν δεν βρίσκεται ή δεν χρειάζεται να αγωνιστεί στο 100% των δυνάμεών του όπως στην πρόσφατη αναμέτρηση των δυο ομάδων στο Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Μπορεί η κυνική Μπαρτσελόνα του Βαλβέρδε να επέλεξε άλλου είδους προσέγγιση στο ματς σε σχέση με τα περασμένα χρόνια. Μπορεί ο Αργεντινός σούπερ σταρ να… περπατούσε στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, παρόλα αυτά έδωσε την ασίστ (ακόμα και χωρίς παπούτσι) στο γκολ του Παουλίνιο για το 3-0.

Φανταστείτε ή μάλλον καλύτερα θυμηθείτε τι μπορεί να κάνει η Μπαρτσελόνα όταν ο ηγέτης της έχει κέφια. Όπως στην αναμέτρηση στο Μπερναμπέου τη σεζόν 2010-2011 για τα ημιτελικά του Champions League.

Τότε ο Μέσι πήρε την μπάλα κάτω από το κέντρο, διέλυσε την άμυνα της Ρεάλ περνώντας με… σλάλομ ανάμεσα στους Λασανά Ντιαρά, Ραούλ Αλμπιόλκ, Μαρσέλο και Σέρχιο Ράμος και πλάσαρε έξοχα σε φουλ ταχύτητα τον Ίκερ Κασίγιας σε ένα από τα πιο εμβληματικά γκολ του σε clasico.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ