Όταν ο Μάικον πέτυχε το καλύτερο γκολ της καριέρας του (vid)

Όταν ο Μάικον πέτυχε το καλύτερο γκολ της καριέρας του (vid)

Ήταν πανέμορφο, κόντρα στη Γιουβέντους, άνοιξε το δρόμο για τη νίκη και αποδείχθηκε ιδιαίτερα κομβικό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όπως είπε και ο ίδιος ο Μαΐκον, ήταν το καλύτερο που έχει πετύχει στην καριέρα του.

Δεν ήταν μόνο η όμορφη ενέργεια, ούτε ο εκπληκτικός τρόπος με τον οποίο «ζάλισε» τον Αμάουρι. Ήταν κυρίως η κρισιμότητα του ματς αλλά και ο αντίπαλος που είχαν οι Νερατζούρι απέναντί τους.

34η αγωνιστική της Serie A τη σεζόν 2009/10, η Ίντερ φιλοξενεί την Γιουβέντους (η πρώτη χρονιά στα σαλόνια μετά τον υποβιβασμό της) και θέλει μόνο νίκη για να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για τον τίτλο, έναντι της Ρόμα.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο είναι καλύτερη, απειλεί, όμως δεν μπορεί με τίποτα να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων και να σκοράρει.

Την λύση όμως έρχεται για να δώσει ο Μαϊκόν και μάλιστα με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο. Χωρίς η μπάλα να πέσει κάτω από διώξιμο της άμυνας κάνει τρία «γκελάκια», αποφεύγει τον Αμάουρι και την στέλνει με δυνατό σουτ στη δεξιά γωνιά του Μπουφόν που έπεσε, αλλά δεν μπόρεσε να αποκρούσει τον «κεραυνό» του Βραζιλιάνο.

Για την ιστορία το ματς έληξε 2-0 υπέρ της Ίντερ η οποία εν τέλει αναδείχθηκε πρωταθλήτρια με διαφορά δύο βαθμών από τη δεύτερη Ρόμα, ενώ σε ψηφοφορία που συμμετείχε και ο ίδιος ο Μαϊκόν, αυτό είχε ψηφιστεί ως το καλύτερο γκολ της καριέρας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ