Η ένταση μεταξύ Μάτιτς – Ραμίρες και το χτύπημα στον Μιλιβόγεβιτς (vid)

Η ένταση μεταξύ Μάτιτς – Ραμίρες και το χτύπημα στον Μιλιβόγεβιτς (vid)

Ένταση προκλήθηκε στην αναμέτρηση μεταξύ Κόστα Ρίκα και Σερβίας, με πρωταγωνιστές τους Μάτιτς και Ραμίρες, με τον Μιλιβόγεβιτς να παρεμβαίνει και να δέχεται χτύπημα στο πρόσωπο από τον Κολίνδρες.

Πρωταγωνιστής στην πρώτη μεγάλη ένταση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας υπήρξε ο Νεμάνια Μάτιτς, όταν ο προπονητής της Κόστα Ρίκα, Όσκαρ Ραμίρες, αρνήθηκε να του δώσει άμεσα την μπάλα για να εκτελέσει το πλάγιο στις καθυστερήσεις του αγώνα του 5ου ομίλου του Μουντιάλ, μεταξύ Κόστα Ρίκα και Σερβίας.

Ο αμυντικός μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιχείρησε να του την αποσπάσει και προκλήθηκε μια μικρή σύρραξη όταν μπήκαν στη μέση οι αναπληρωματικοί των Κοσταρικανών, με τους ψυχραιμότερους να παρεμβαίνουν για να ηρεμήσουν την κατάσταση, ανάμεσά τους και ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Μάλιστα, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού δέχθηκε χτύπημα στο πρόσωπο από τον Ντάνιελ Κολίνδρες, το οποίο δεν έγινε αντιληπτό από τον διαιτητή του ματς, με τον 27χρονο πάντως να μην αντιδρά και να μη δίνει διαστάσεις στο περιστατικό.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ