Μικρός φαν της Νάπολι ξεσπά σε κλάματα όταν βλέπει το σήμα της Γιούβε! (vid)

Μικρός φαν της Νάπολι ξεσπά σε κλάματα όταν βλέπει το σήμα της Γιούβε! (vid)

Ένας λιλιπούτειος φαν της Νάπολι ξέσπασε σε κλάματα όταν βλέπει το σήμα της Γιουβέντους πάνω στην τούρτα γενεθλίων του!

Στο παιδικό πάρτι του μικρού φαν της Νάπολι όλα ήταν μπλε και γαλάζια. Το φόντο, τα ποτηράκια, τα πιατάκια. Όλα! Στην τούρτα γενεθλίων όμως υπήρχε το σήμα της Γιουβέντους. Έστω προσωρινά. Ήταν υπεραρκετό για να βάλει τα κλάματα! Οι γονείς του μπόμπιρα στο κάτωθεν βίντεο είχαν μια… φαεινή ιδέα που πλήγωσε πολύ τον εορτάζοντα.

Την ώρα που ο ίδιος ως τιμώμενο πρόσωπο είχε ανέβει στην καρέκλα και περίμενε περιχαρής να έρθει η τούρτα για να σβήσει τα κεράκια, η χαρά του μετατράπηκε σε απέραντη θλίψη καθώς πάνω δέσποζε το σήμα της Βέκια Σινιόρα, της μισητής αντιπάλου των Παρτενοπέι. Μόλις το είδε, δεν πίστευε στα μάτια του και ξέσπασε σε κλάματα. Τότε όμως εμφανίστηκε «περήφανο» το μπλε μονόγραμμα της ομάδας (N) και το χαμόγελο επανήλθε στο προσωπάκι του!

Δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα. Ειδικά φέτος που οι Ναπολιτάνοι, ανεξαρτήτου ηλικίας, πίστεψαν στο όνειρο της κατάκτησης του πρωταθλήματος μετά το διπλό στο Τορίνο επί της Γιούβε (28 ολόκληρα χρόνια μετά), μα είδαν εν τέλει την κούπα να πηγαίνει και πάλι (τέταρτη σερί χρονιά) στο Juventus Stadium…

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ