ΑΕΚ – ΠΑΟΚ : Η πορεία τους μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ : Η πορεία τους μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου

Δείτε την πορεία της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ μέχρι τον σημερινό (12/5) τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο ΟΑΚΑ.α

Η αντίστροφη μέτρηση για τον αποψινό (12/5, 20:30) τελικό Κυπέλλου Ελλάδος στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχει αρχίσει.

Οι δύο Δικέφαλοι αναμετρούνται σε μια επανάληψη της περσινού τελικού στο Βόλο, με τον ΠΑΟΚ να θέλει να διατηρήσει το «στέμμα» του και να στεφθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά Κυπελλούχος Ελλάδος.

Στον δρόμο του προς τον τελικό ο Δικέφαλος του Βορρά τερμάτισε αρχικά πρώτος στον όμιλο με τους Λεβαδειακό, Απόλλων Πόντου και Αιγινιακό και εν συνεχεία απέκλεισε τα Τρίκαλα (5-1 εκτός, 2-0 εντός), τον Ατρόμητο (3-1 εκτός, 2-0 εντός) και τον Πανιώνιο (3-1 εκτός, 3-1 εντός).

Δείτε σε βίντεο την πορεία του ΠΑΟΚ μέχρι τον τελικό:

Στην αντίπερα όχθη η ΑΕΚ θέλει να πάρει «εκδίκηση» για τον περσινό χαμένο τελικό και να ολοκληρώσει με ονειρικό τρόπο τη χρονιά, φτάνοντας στην κατάκτηση του νταμπλ.

Στον δρόμο της προς τον τελικό η Ένωση τερμάτισε πρώτη στον όμιλο με τη Λαμία, τον Απόλλωνα Λάρισας και την Καλλιθέα και εν συνεχεία απέκλεισε τον Παναιτωλικό (4-0 εκτός, 1-0 εντός), τον Ολυμπιακό (0-0 εκτός, 2-1 εντός) και την Λάρισα (1-2 εκτός, 1-0 εντός).

Δείτε σε βίντεο την πορεία της ΑΕΚ μέχρι τον τελικό:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ