Μπακς : Για αυτή τη φάση διαμαρτύρονται

Μπακς : Για αυτή τη φάση διαμαρτύρονται

Οι Μπακς διαμαρτύρονται για μία φάση με σουτ του Χόρφορντ που φαίνεται να ήταν εκπρόθεσμο.

Οι Μπακς υπέστησαν ήττα στο TD Garden της Βοστώνης από τους Σέλτικς στο Game 5 της σειράς των playoffs. Οι Σέλτικς κατάφεραν να ανακτήσουν το προβάδισμα στις νίκες, ωστόσο η ομάδα του Μιλγουόκι έχει κάθε λόγο να «φωνάζει» για μία φάση.

Συγκεκριμένα, ένα λεπτό και 18 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ματς ο Χόρφορντ σηκώθηκε για τρεις με τους Μπακς να διαμαρτύρονται για παράβαση 24 δευτερολέπτων. Βέβαια το καλάθι δεν μπήκε, αλλά οι Σέλτικς πήραν επιθετικό ριμπάουντ με το σκορ στο 84-79 (σ.σ. ήταν σαφώς ανατρέψιμο). Αν δει κανείς το χρονόμετρο θα μπορέσει να διακρίνει ότι την ώρα που τελειώνει ο χρόνος, η μπάλα δεν έχει φύγει από τα χέρια του Χόρφορντ.

Δείτε τη φάση:

Μάλιστα, ο προπονητής των «ελαφιών», Τζο Πράντι σχολίασε τη φάση λέγοντας: «Δεν έλαβα καλή εξήγηση από τους διαιτητές, φώναξα ότι υπήρχε παράβαση 24 δευτερολέπτων. Ίσως είχαν καλύτερη οπτική από μένα, εγώ απλά εξέφρασα την γνώμη μου».

Να αναφερθεί πως σχετικά με το δικαίωμα εξέτασης από το instant replay, το ΝΒΑ δεν επιτρέπει αυτή την δυνατότητα για τέτοια παράβαση στο τελευταίο δίλεπτο, παρά μόνο αν υπάρξει εκπρόθεσμο καλάθι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ