Τα «παντιλίκια» του Ρικιάρντο στο Albert Park

Τα «παντιλίκια» του Ρικιάρντο στο Albert Park

Ο Αυστραλός οδηγός της Formula 1 Ντάνι Ρικιάρντο, με τη βοήθεια του συμπατριώτη του Μάικ Γουίντετ, έκανε μια πολύ διαφορετική βόλτα στην πίστα της Μελβούρνης όπου θα κληθεί να αγωνιστεί την Κυριακή στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος.

Ο Ρικιάρντο ως γηγενής, είναι ο τοπικός ήρωας της Formula 1 το τριήμερο των δοκιμών και του αγώνα στην Μελβούρνη. Ωστόσο πριν αρχίσουν όλα αυτά o πιλότος της Red Bull, πήρε μια γερή δόση drifting στην Μελβούρνη, ως συνεπιβάτης του Γουίντετ, στο Mazda MX-5 του τελευταίου.

Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο, αν και εμφανώς έξω από τα νερά του, δήλωσε πως το απόλαυσε: «Είναι πολύ διαφορετικός αυτός ο τρόπος οδήγησης από αυτό που έχουμε στη Formula 1. Εμείς προσπαθούμε να κινηθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται αλλά και σήμερα με τον “Mad Mike” δεν πήγαμε και πολύ αργά».

Ο Γουίντετ από την άλλη ανέφερε: «Αυτή η πίστα είναι πολύ γρήγορη και είναι τιμή μου που οδήγησα εδώ μέσα. Προφανώς ο Ντάνιελ την γνωρίζει πολύ καλά, αλλά σήμερα εκτελέσαμε κάποιες φιγούρες, υπό διαφορετικές γωνίες για εκείνον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ