Μήτρογλου : Ακυρώθηκε η αλλαγή του λόγω γκολ και ενοχλήσεων (pic/vid)

Μήτρογλου : Ακυρώθηκε η αλλαγή του λόγω γκολ και ενοχλήσεων (pic/vid)

Ο Μήτρογλου ήταν έτοιμος να περάσει στον αγώνα κόντρα στην Στρασμπούργκ, η ομάδα του όμως σκόραρε και ο Ρούντι Γκαρθία τον κράτησε στον πάγκο, καθώς ο Έλληνας φορ ένιωσε ενοχλήσεις στο ζέσταμα και ο Γάλλος κόουτς δεν ήθελε να ρισκάρει με τη συμμετοχή του.

Ο Κώστας Μήτρογλου περνάει μια από τις δυσκολότερες περιόδους της καριέρας του, καθώς δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στη Μαρσέιγ, έχοντας σκοράρει τρία γκολ σε 13 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Οι οπαδοί του γαλλικού συλλόγου τον αποδοκίμασαν μάλιστα κατά τη διάρκεια του αγώνα Κυπέλλου με τη Βαλενσιέν, στις 7 Γενάρη.

Μέσα σε όλα αυτά, ο Έλληνα στράικερ έχει να αντιμετωπίσει και την ατυχία! Σήμερα η Μαρσέιγ φιλοξένησε την Στρασμπούργκ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Ligue 1. Με τη συμπλήρωση περίπου μιας ώρας παιχνιδιού, ο «Μητρογκόλ» σηκώθηκε για ζέσταμα, προκειμένου να αποτελέσει την τρίτη και τελευταία αλλαγή, κατά τη διάρκεια αυτού όμως ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξί μηρό!

Παρόλα αυτά, βλέποντας την ομάδα του να μην μπορεί να σκοράρει, ο Ρούντι Γκαρθία έδωσε εντολή στον διεθνή φορ να ετοιμαστεί. Ο Μήτρογλου φόρεσε φανέλα και εξάταπα, το ιατρικό τιμ του έριξε ψυκτικό και ήταν έτοιμος να περάσει στον αγώνα. Λίγο πριν την αλλαγή ωστόσο, ο Νζιέ άνοιξε το σκορ και ο τεχνικός των Μασσαλών αποφάσισε να ακυρώσει την αλλαγή, προφανώς μη θέλοντας να ρισκάρει με τη συμμετοχή του, στέλνοντάς τον πίσω στον πάγκο.

Εμφανώς ξενερωμένος και αρχικά με πάγο στο πόδι του, ο Μήτρογλου παρακολούθησε από τον πάγκο και το υπόλοιπο παιχνίδι, όπου η ομάδα του επικράτησε εν τέλει με 2-0 (ο Παγιέ το δεύτερο γκολ στο 87′) και ανέβηκε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

https://twitter.com/philousports/status/953351807589404675

https://twitter.com/lnstantFoot/status/953356957662007298

https://twitter.com/SektionRats/status/953352315507036160

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ