Απόλλων Σμύρνης – Πανιώνιος : Η κριτική των παικτών των κυανέρυθρων

Απόλλων Σμύρνης – Πανιώνιος : Η κριτική των παικτών των κυανέρυθρων

Διαβάστε την κριτική των ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου μετά το πολύτιμο 1-1 μέσα στη Ριζούπολη επί του Απόλλωνα.

Κότνικ: Έκανε τρεις πολύ καλές επεμβάσεις σε ισάριθμες προσπάθειες του Κονέ που ήταν ευκαιρίες… μαρς! Φέρει ευθύνη ωστόσο για το γκολ που δέχθηκε στο 38’ για την κακή του εκτίμηση.

Μπανανά: Ηταν αρκετά σταθερός στο μεγαλύτερο μέρος, αν και κάποιες ολιγωρίες που έδωσαν τη δυνατότητα στους αντίπαλους επιθετικούς να απειλήσουν δεν έλειψαν.

Βλάχος: Στο πρώτο μέρος δεν φάνηκε καθόλου, αλλά στο δεύτερο ανέβηκε, ειδικά στο καλό διάστημα της ομάδας του όταν εκείνη βγήκε μπροστά.

Γκιοατά: Στη φάση του γκολ του Απόλλωνα φέρει μεγάλη ευθύνη καθώς έχασε τον σκόρερ Μπαρτολίνι.

Σαραμαντάς: Δεν κατάφερε να βοηθήσει όσο θα ήθελε ο προπονητή του και έτσι έγινε αλλαγή στο 64’.

Κόρμπος: Ηταν από τους πιο δραστήριους σήμερα του Πανιωνίου σε ένα ματς που η ομάδα του δεν ικανοποίησε στο μεγαλύτερο μέρος του ματς. Στο 3’ είχε ένα σπουδαίο τετ α τετ, ωστόσο νικήθηκε από τον Τσόβιτς.

Σιώπης: Στο μεγαλύτερο μέρος οι αντίπαλοι είχαν καλύτερο έλεγχο του κέντρου. Στο 42’ είχε μια ωραία κάθετη μπαλιά στον Λάμπρου, αλλά ήταν λίγο πιο δυνατή από όσα θα έπρεπε

Μασούρας: Ηταν ο παίκτης του αγώνα για τον Πανιώνιο. Στο 3’ έβγαλε ωραία κάθετη στον Κόρμπο και φυσικά ήταν ο δημιουργός του γκολ της ομάδας του. Στο 78’ έπιασε φοβερό σουτ το οποίο βρήκε στο δοκάρι, εν συνεχεία στο σώμα του Τσόβιτς και κατόπιν στα δίχτυα για το 1-1.

Σπιριντόνοβιτς: Η απόδοσή του κινήθηκε σε ρηχά νερά και δεν ήταν ο παίκτης που συνήθως έχει καταλυτική συμμετοχή στο παιχνίδι του Πανιωνίου

Λάμπρου: Δεν ήταν καλό παιχνίδι για εκείνον. Στο 27’ είχε μια άτσαλη απομάκρυνση από την οποία λίγο έλειψε να δεχθεί γκολ η ομάδα του. Αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο αποτελώντας την πρώτη αλλαγή του Μιχάλη Γρηγορίου

Ντουρμισάι: Στο μεγαλύτερο μέρος δεν ήταν ο παίκτης-ορχήστρα που αποτελεί κινητήριο μοχλό για τον Πανιώνιο. Σαφώς βελτιωμένος μετά το 55’-60’ όταν η ομάδα του ανέβηκε επιθετικά

Γεσίλ: Μπήκε στο ημίχρονο και βοήθησε στο να βελτιωθεί η επιθετική εικόνα του Πανιωνίου που ως τότε ήταν κακή.

Παπαγεωργίου: Πέρασε στο 64’ και έδωσε μάχες, ενώ αποβλήθηκε μέσα σε 7 λεπτά με δύο κίτρινες κάρτες.

Σαββίδης: Μπήκε στο 64’ και συνέβαλε στο να πάρει η ομάδα του την κατοχή και να κερδίσει αρκετές μάχες στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ