Ρεν – Παρί Σεν Ζερμέν 1-6

Ρεν – Παρί Σεν Ζερμέν 1-6

Η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν επιβλητική κόντρα στη Ρεν, την οποία διέλυσε με 6-1 εκτός έδρας και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Γαλλίας.

Με την τριάδα Νεϊμάρ, Μπαπέ και Ντι Μαρία να κάνει όργια η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε με 6-1 στην έδρα της Ρεν και προκρίθηκε περπατώντας στους 32 του Κυπέλλου.

Οι Παριζιάνοι πραγματοποίησαν φοβερή εμφάνιση και σκόρπισαν τη Ρεν, η οποία ήταν απλά ανήμπορη να αντιδράσει. Η παρέα του Νεϊμάρ μπήκε πολύ δυνατά από νωρίς και καθάρισε την αναμέτρηση από το πρώτο 20λεπτο με δύο γκολ των Μπαπέ (9′) και Νεϊμάρ (17′).

Στη συνέχεια η Παρί συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και σημείωσε άλλα δύο γκολ πριν το ημίχρονο με τον Ντι Μαρία (23′) και τον Νεϊμάρ (43′) ξανά, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της.

Στο δεύτερο μέρος οι Παριζιάνοι έριξαν ρυθμούς κατέβασαν ταχύτητα και έδωσαν την ευκαιρία στη Ρεν να βγει μπροστά και μάλιστα σκόραρε κιόλας στο 66ο λεπτό με πέναλτι του Μπουριγκό.

Τότε, η Παρί Σεν Ζερμέν ανέβασε ξανά ταχύτητα και με δύο γκολ από τους Ντι Μαρία και Μπαπέ μέσα σε δύο λεπτά (74′ και 75′) έγραψε το τελικό 6-1 σε μια μοναδική παράσταση από το επιθετικό τρίο των Κυπελλούχων Γαλλίας.

https://www.youtube.com/watch?v=SFrF2GFkvFc

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ