Βράνιες : «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις μαγικές στιγμές στην ΑΕΚ»

Βράνιες : «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις μαγικές στιγμές στην ΑΕΚ»

Η από καρδιάς ανάρτηση του Ογκνιεν Βράνιες με την οποία ευχαριστεί άπαντες στην ΑΕΚ για τις εξαιρετικές στιγμές που βίωσε κατά την παραμονή του στην Ενωση.

Ο Ογκνιεν Βράνιες θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αντερλεχτ, με τον Βόσνιο αμυντικό να προχωρά σε ανάρτηση στη σελίδα που διατηρεί στο Instagram θέλοντας να ευχαριστήσει άπαντες στην ΑΕΚ.

Σε μήνυμα που είναι γραμμένο στα ελληνικά, τονίζει πως αποχωρεί από τους κιτρινόμαυρους με τις καλύτερες αναμνήσεις, ευχαριστεί τον Μελισσανίδη και τον κόσμο της Ενωσης και χαρακτηρίζει μαγική την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις από τον κορυφαίο σύλλογο της χώρας! Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Μελισσανίδη και τη διοίκηση, που σεβάστηκαν την επαγγελματική μου επιθυμία μου για τη μεταγραφή μου στην Αντερλεχτ, όπως και τους υπέροχους φιλάθλους της ΑΕΚ για την αγάπη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Hταν πάντα δίπλα μου και κυρίως στις δύσκολες στιγμές. Δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ όσα ζήσαμε όλο αυτό το διάστημα μαζί με τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου και κυρίως θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην καρδιά μου οι μαγικές στιγμές με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ευχαριστώ για όλα! Εις το επανιδείν!».Pameeeee Aekaraaaaaa ], αναφέρει το μήνυμα στη σελίδα του Βράνιες.

«Φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις από τον κορυφαίο σύλλογο της χώρας! Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Μελισσανίδη και τη διοίκηση, που σεβάστηκαν την επαγγελματική μου επιθυμία μου για τη μεταγραφή μου στην Αντερλεχτ, όπως και τους υπέροχους φιλάθλους της ΑΕΚ για την αγάπη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Hταν πάντα δίπλα μου και κυρίως στις δύσκολες στιγμές. Δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ όσα ζήσαμε όλο αυτό το διάστημα μαζί με τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου και κυρίως θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην καρδιά μου οι μαγικές στιγμές με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ευχαριστώ για όλα! Εις το επανιδείν!».Pameeeee Aekaraaaaaa

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ognjen Vranjes (@ognjen_vranjes) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ