Έρχεται πρόταση για Κουλιμπαλί

Έρχεται πρόταση για Κουλιμπαλί

Επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Ουσμάν Κουλιμπαλί αναμένεται να φτάσει στα γραφεία του Παναθηναϊκού τις επόμενες μέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ατζέντης του δεξιού μπακ του Παναθηναϊκού όλο το τελευταίο διάστημα έχει προχωρήσει σε κουβέντες και επαφές με ξένους συλλόγους. Φυσικά, του έχει δώσει τις… ευλογίες της και η ΠΑΕ, όπως και στους ατζέντηδες […]

Επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Ουσμάν Κουλιμπαλί αναμένεται να φτάσει στα γραφεία του Παναθηναϊκού τις επόμενες μέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ατζέντης του δεξιού μπακ του Παναθηναϊκού όλο το τελευταίο διάστημα έχει προχωρήσει σε κουβέντες και επαφές με ξένους συλλόγους.

Φυσικά, του έχει δώσει τις… ευλογίες της και η ΠΑΕ, όπως και στους ατζέντηδες όλων των παικτών που μπορούν να φέρουν χρήματα στα ταμεία, όπως συνέβη με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο. Άλλωστε, ο Παναθηναϊκός δεν κρύβει πλέον πως όλοι οι παίκτες έχουν βγει στο… σφυρί, μιας και η ανάγκη για λεφτά είναι άμεση και ο πιο «σίγουρος» τρόπος να έρθουν χρήματα είναι η πώληση παικτών.

Ο Κουλιμπαλί έχει προταθεί σε ομάδες της Αγγλίας και του Βελγίου, με τη δεύτερη αγορά να φαντάζει αυτή τη στιγμή η πιο πιθανή ώστε να έρθει πρόταση για τον παίκτη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ