Παραιτήθηκε ο Ζουράρις

Παραιτήθηκε ο Ζουράρις

Ο Κώστας Ζουράρις υπέβαλε την παραίτηση του από την Κυβέρνηση, μετά τις πολύ έντονες αντιδράσεις για τις υβριστικές δηλώσεις του εναντίον Ολυμπιακού και Άρη.

Ο Υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις υπέβαλε την παραίτηση του από την κυβέρνηση, μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσαν οι απαράδεκτες υβριστικές δηλώσεις του για τους οπαδούς του Ολυμπιακού και τον Άρη. Τα όσα υβριστικά σχόλια έκανε ο Ζουράρις, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, προκάλεσαν πολύ μεγάλες αντιδράσεις και ο υφυπουργός παραιτήθηκε από την κυβέρνηση.

Ο Κώστας Ζουράρις έκανε δήλωση στο Βήμα, τονίζοντας πως υπέβαλε την παραίτηση του η οποία θα ανακοινωθεί την Δευτέρα. Πρόσθεσε όμως πως δεν πρόκειται να παραιτηθεί από βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Νωρίτερα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος είχε τοποθετηθεί επί του θέματος, ζητώντας την παραίτηση Ζουράρι, μετά τις υβριστικές δηλώσεις του τελευταίου.

Οι υβριστικές δηλώσεις Ζουράρι

Ο Κώστας Ζουράρις έκανε τις υβριστικές δηλώσεις μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Metropolis 95,5. «Στο κατώτερο τμήμα του στεατοπυγικού μου υποσυστήματος και ειδικώς με μια τάση προς το εμπρόσθιο τμήμα του κάθισαν 10.000 γαύροι… Ποιος τον γ… τον Άρη, παιδί μου;» ήταν τα απαράδεκτα υβριστικά σχόλια του βουλευτή των ΑΝΕΛ.

Έντονες αντιδράσεις

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η απαράδεκτη και προσβλητική τοποθέτηση του πρώην πλέον υφυπουργού Παιδείας προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, από φίλους του Ολυμπιακού και του Άρη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο. Τα μηνύματα εναντίον του βουλευτή των ΑΝΕΛ και της κυβέρνησης ήταν αμέτρητα και φανερώνουν τον θυμό και την έντονη ενόχληση των οπαδών του Ολυμπιακού και του Άρη. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί πως υπήρξαν έντονες αντιδράσεις και σε μέσα ενημέρωσης, από απλό κόσμο που διαμαρτύρονταν για τις προκλητικές και απαράδεκτες δηλώσεις του Κώστα Ζουράρι.

Τα όσα υποστήριξε στον Metropolis ο βουλευτής των ΑΝΕΛ απασχόλησαν φυσικά σε πολύ μεγάλο βαθμό και τα μέσα ενημέρωσης στο διαδίκτυο, με το 10.gr να δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο συγκεκριμένο ζήτημα, όπως άλλωστε έπρεπε να κάνει, λόγω του απαράδεκτου και υβριστικού ύφους των δηλώσεων του πρώην υφυπουργού Παιδείας.

Το έχει ξανακάνει ο Ζουράρις

Θα πρέπει  να σημειωθεί ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο βουλευτής των ΑΝΕΛ έκανε υβριστικές δηλώσεις εναντίον των φιλάθλων του Ολυμπιακού. Θυμίζουμε ότι σε παλιότερη τηλεοπτική εκπομπή είχε πει υβριστικό σύνθημα για τους φίλους των ερυθρόλευκων. Υπήρξαν και τότε έντονες αντιδράσεις αλλά ο Ζουράρις συνέχισε να προκαλεί με τις υβριστικές του δηλώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ