Επίθεση στα γραφεία του «Έθνους»

Επίθεση στα γραφεία του «Έθνους»

Επίθεση στα γραφεία της 24Media που βρίσκονται επί της Λεωφόρου Συγγρού, όπου συστεγάζεται μεταξύ άλλων ΜΜΕ και η εφημερίδα «Έθνος»! Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα άγνωστοι που επέβαιναν σε δεκάδες μηχανάκια πέταξαν μπογιές και πέτρες, έσπασαν την  τζαμαρία της εισόδου επιχειρώντας να εισβάλλουν στο κτίριο και προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, μπροστά […]

Επίθεση στα γραφεία της 24Media που βρίσκονται επί της Λεωφόρου Συγγρού, όπου συστεγάζεται μεταξύ άλλων ΜΜΕ και η εφημερίδα «Έθνος»! Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα άγνωστοι που επέβαιναν σε δεκάδες μηχανάκια πέταξαν μπογιές και πέτρες, έσπασαν την  τζαμαρία της εισόδου επιχειρώντας να εισβάλλουν στο κτίριο και προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, μπροστά στα μάτια έκπληκτων εργαζομένων αλλά και περαστικών. Μάλιστα, επίθεση δέχτηκε και αθλητικός συντάκτης που βρισκόταν εκείνη την στιγμή ακριβώς έξω από τα γραφεία.

Σύμφωνα με όσα διαρρέονται από την διοίκηση του ΠΑΟΚ (καθώς το «Έθνος» είναι ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη) η επίθεση έγινε από οπαδούς του Ολυμπιακού, στην διαδρομή τους προς το γήπεδο «Καραϊσκάκης» για το αποψινό ντέρμπι.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την τραμπούκικη επίθεση από αγνώστους στα γραφεία του Έθνους και της 24 Media. Τέτοιες πρακτικές εκφοβισμού του δημοσιογραφικού κόσμου μας βρίσκουν όλους απέναντι.»

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει με τον απερίφραστο τρόπο την επίθεση που δέχθηκαν τα γραφεία της «24 Media» και η εφημερίδα «Έθνος». Αναμένουμε από τις αρχές να πράξουν το αυτονόητο καθήκον τους, προκειμένου οι υπαίτιοι να λογοδοτήσουν το ταχύτερον δυνατόν στη Δικαιοσύνη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ