Tέλος τα κινητά στα σχολεία με απόφαση Γαβρόγλου

Tέλος τα κινητά στα σχολεία με απόφαση Γαβρόγλου

Απαγορεύεται από εδώ και στο εξής η χρήση κινητών τηλεφώνων από μαθητές μέσα στον σχολικό χώρο, σύμφωνα με εγκύκλιό του υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου.   Σύμφωνα με την εγκύκλιο, εντός του σχολείου οι μαθητές δεν επιτρέπεται να έχουν στην κατοχή τους εκτός από κινητά τηλέφωνα και οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρονική συσκευή ή παιχνίδι που διαθέτει σύστημα […]

Απαγορεύεται από εδώ και στο εξής η χρήση κινητών τηλεφώνων από μαθητές μέσα στον σχολικό χώρο, σύμφωνα με εγκύκλιό του υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου.  

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, εντός του σχολείου οι μαθητές δεν επιτρέπεται να έχουν στην κατοχή τους εκτός από κινητά τηλέφωνα και οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρονική συσκευή ή παιχνίδι που διαθέτει σύστημα επεξεργασίας εικόνας και ήχου.

Ο ανάλογος εξοπλισμός που τους διαθέτει το σχολείο στο οποίο φοιτούν, χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της διδακτικής πράξης και της εκπαιδευτικής διαδικασίας και μόνο υπό την εποπτεία/επίβλεψη του εκπαιδευτικού, όπως διευκρινίζει το υπουργείο.

Επισημαίνεται επίσης ότι θα πρέπει να αποφεύγεται η ανάρτηση φωτογραφιών και βίντεο με μαθητές στους δικτυακούς τόπους των σχολικών μονάδων.

Τέλος, δεν επιτρέπεται η χρήση – λειτουργία καμερών ασφαλείας στους σχολικούς χώρους κατά τη διάρκεια λειτουργίας του σχολείου.

Gavroglou


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ