Εκτεταμένα επεισόδια και με οπαδούς του ΠΑΟΚ στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τη «Β.Μακεδονία»

Εκτεταμένα επεισόδια και με οπαδούς του ΠΑΟΚ στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τη «Β.Μακεδονία»

Συγκρούσεις με τα ΜΑΤ έξω από το χώρο που πραγματοποιείται η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τη «Β.Μακεδονία» - Στα επεισόδια συμμετέχουν και οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών σημειώνονται αυτή την ώρα έξω από το χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα «τα οφέλη της Συμφωνίας των Πρεσπών».

Οι συγκεντρωμένοι επιχείρησαν να μπουν στο συνεδριακό χώρο, αλλά βρέθηκαν αντιμέτωποι με τις κλειστές πόρτες και τις διμοιρίες των ΜΑΤ, οι άνδρες των οποίων δεν τους επέτρεψαν την είσοδο, κάνοντας χρήση χημικών και βομβίδων κρότου λάμψης.

Στα επεισόδια συμμετέχουν και οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι λίγο πριν τις 19:30 βρέθηκαν έξω από το χώρο που πραγματοποιείται η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ. Οι ασπρόμαυροι οπαδοί συγκρούστηκαν με τα ΜΑΤ, έσπασαν την κεντρική σιδερόπορτα και επιδόθηκαν σε πετροπόλεμο με τις αστυνομικές δυνάμεις, που απάντησαν με χημικά. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή τους είχαν προειδοποιήσει για την παρουσία τους στο χώρο της εκδήλωσης και είχαν εξαπολύσει επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

Οι διαδηλωτές απάντησαν εκτοξεύοντας πέτρες και άλλα αντικείμενα προς τους αστυνομικούς, τη στιγμή που η ατμόσφαιρα έχει γίνει αποπνικτική. Νωρίτερα, παρά την αλλαγή τοποθεσίας υπό τον φόβο της λαϊκής οργής, στο σημείο συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες άτομα, τα οποία φώναζαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης, ενώ ισχυρή είναι και η παρουσία αστυνομικών δυνάμεων.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=Ig5j9JB3leE

https://www.youtube.com/watch?v=N0aYP-mpBsI

https://www.youtube.com/watch?v=9ewEdoGkHgo

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ