Aπέρριψε το ΣτΕ τις προσφυγές των 7 τηλεοπτικών σταθμών για τις άδειες

Aπέρριψε το ΣτΕ τις προσφυγές των 7 τηλεοπτικών σταθμών για τις άδειες

Απορρίφθηκαν, κατά πληροφορίες, από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας σε διάσκεψη κεκλεισμένων των  θυρών, οι προσφυγές των τηλεοπτικών σταθμών που ζητούσαν να ακυρωθεί η προκήρυξη του διαγωνισμού για τη χορήγηση των επτά τηλεοπτικών αδειών. Τα κανάλια μπορούν ωστόσο να προσφύγουν εκ νέου στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ολομέλεια του ΣτΕ φέρεται […]

Απορρίφθηκαν, κατά πληροφορίες, από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας σε διάσκεψη κεκλεισμένων των  θυρών, οι προσφυγές των τηλεοπτικών σταθμών που ζητούσαν να ακυρωθεί η προκήρυξη του διαγωνισμού για τη χορήγηση των επτά τηλεοπτικών αδειών.

Τα κανάλια μπορούν ωστόσο να προσφύγουν εκ νέου στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ολομέλεια του ΣτΕ φέρεται να απέρριψε τις αιτήσεις των καναλιών, με την αιτιολογία ότι οι ακυρωτικοί λόγοι που είχαν επικαλεστεί και προέβαλαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί, λόγω της συνεχιζόμενης αδειοδοτικής διαδικασίας, είχαν ήδη εκλείψει.

Σημειώνεται ότι στο ΣτΕ είχαν προσφύγει οι τηλεοπτικοί σταθμοί Αντένα, Άλφα, Σκάι, Σταρ και Μέγκα, η Ένωση Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας (ΕΙΤΗΣΕΕ) και 120 εργαζόμενοι στο Μέγκα.

STE


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ