Aκσενέρ: Ο Ερντογάν ζήτησε από το Anadolu να τον ανακοινώσει νικητή με 52%

Aκσενέρ: Ο Ερντογάν ζήτησε από το Anadolu να τον ανακοινώσει νικητή με 52%

Επίθεση στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξαπέλυσε η υποψήφια για την τουρκική προεδρία Μεράλ Ακσενέρ, καταγγέλλοντας ότι πως ο Τούρκος πρόεδρος έδωσε εντολή στο πρακτορείο ειδήσεων Anadolu να ανακοινώσει τη νίκη του με 52%, στις 21:30 της 24ης Ιουνίου, ημέρας εκλογών στην Τουρκία. Με ανάρτησή της στο Twitter η Ακσενέρ σημείωσε: «Κύριε Ερντογάν, είπε ή δεν […]

Επίθεση στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξαπέλυσε η υποψήφια για την τουρκική προεδρία Μεράλ Ακσενέρ, καταγγέλλοντας ότι πως ο Τούρκος πρόεδρος έδωσε εντολή στο πρακτορείο ειδήσεων Anadolu να ανακοινώσει τη νίκη του με 52%, στις 21:30 της 24ης Ιουνίου, ημέρας εκλογών στην Τουρκία.

Με ανάρτησή της στο Twitter η Ακσενέρ σημείωσε: «Κύριε Ερντογάν, είπε ή δεν είπε ο γαμπρός σας στο πρακτορείο Anadolu το βράδυ των εκλογών της 24ης Ιουνίου, από τις 21.30 και μετά, να ανακοινώσει ότι νικήσατε με 52%;».

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας ο γαμπρός του Ερντογάν και υπουργός Ενέργειας Μπεράτ Αλμπαϊράκ, προανήγγειλε πως θα κάνει μήνυση στην Μεράλ Ακσενέρ.


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ