Προημερησίας στη βουλή για την οικονομία ζητά η ΝΔ

Προημερησίας στη βουλή για την οικονομία ζητά η ΝΔ

Πρόταση για προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την οικονομία καταθέτει στη Βουλή τη Δευτέρα  η Νέα Δημοκρατία, προανήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Εκεί ο κ. Τσίπρας θα απολογηθεί για όσα δεινά έφερε στους πολίτες, αλλά και για τα δεσμά στα οποία συμφώνησε για την επόμενη μέρα της χώρας», τόνισε. Σχολιάζοντας τη σημερινή συνάντηση του πρωθυπουργού με […]

Πρόταση για προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την οικονομία καταθέτει στη Βουλή τη Δευτέρα  η Νέα Δημοκρατία, προανήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Εκεί ο κ. Τσίπρας θα απολογηθεί για όσα δεινά έφερε στους πολίτες, αλλά και για τα δεσμά στα οποία συμφώνησε για την επόμενη μέρα της χώρας», τόνισε.

Σχολιάζοντας τη σημερινή συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στον απόηχο του χθεσινού Eurogroup, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστήριξε ότι «ακόμη κι από τυπικούς διάλογους που γίνονται σε προκαθορισμένο σκηνικό, προκύπτουν αλήθειες: Ο κ. Τσίπρας, υμνώντας τη φιλοευρωπαϊκή στάση του Προέδρου της Δημοκρατίας, το 2015, χωρίς ντροπή ομολόγησε δημοσίως πως με το δημοψήφισμα έπαιξε την Ελλάδα στα ζάρια, χωρίς να τον ενδιαφέρει η έξοδός της από το ευρώ. «Είχατε δίκιο» λέει τώρα στους πολίτες που πριν από τρία χρόνια απαξίωνε, ενώ διεκδικούσαν το αυτονόητο: την παραμονή της χώρας στην Ευρώπη.

Με τον ίδιο κυνισμό, αποφεύγει να μιλήσει για τα δύο αχρείαστα μνημόνια με τα οποία επιβάρυνε τους Έλληνες. Για τη γενικευμένη λιτότητα και τη φοροκαταιγίδα μίας τριετίας. Και για τις νέες περικοπές που έρχονται σε λίγους μήνες, σε συντάξεις, επιδόματα, μισθούς και αφορολόγητο».

Ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε «θρασύ και αλαζόνα» τον Αλέξη Τσίπρα, γιατί «εξακολουθεί να προσβάλλει τη νοημοσύνη των Ελλήνων. Και αστειεύεται με γραβάτες και άλλες φαιδρότητες, ενώ θα πληρώνουμε για πολλά ακόμη χρόνια τις επιλογές του».

«Δεν θα αφήσουμε την αδίστακτη προπαγάνδα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να κρύψει τις ολέθριες επιλογές τους με φιέστες και νέα ψέματα. Δεν θα αφήσουμε να περάσει ούτε κι αυτό το τελευταίο του ψέμα. Οι Έλληνες αξίζουμε και μπορούμε καλύτερα» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

neadimokratia231112-1400x700


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ