Tσίπρας: Δεν γλιτώνω, θα την φορέσω την γραβάτα

Tσίπρας: Δεν γλιτώνω, θα την φορέσω την γραβάτα

«Φαίνεται πως δεν θα γλιτώσω, θα την φορέσω την γραβάτα. Τα στοιχήματα πρέπει να εκπληρώνονται όταν κερδίζονται, είπε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνάντησή του με τον Προκόπη Παυλόπουλο στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τη συμφωνία που επετεύχθη στο Eurogroup.   Αναφερόμενος στην απόφαση που έλαβαν χθες οι υπoυργοί […]

«Φαίνεται πως δεν θα γλιτώσω, θα την φορέσω την γραβάτα. Τα στοιχήματα πρέπει να εκπληρώνονται όταν κερδίζονται, είπε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνάντησή του με τον Προκόπη Παυλόπουλο στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τη συμφωνία που επετεύχθη στο Eurogroup.  

Αναφερόμενος στην απόφαση που έλαβαν χθες οι υπoυργοί Οικονομικών της ευρωζώνης, ο κ .Τσίπρας τόνισε ότι «ανταποκρίνεται στο ηθικό χρέος των εταίρων απέναντι στις θυσίες του ελληνικού λαού» και υπογράμμισε ότι πλέον το χρέος καθίσταται βιώσιμο.

«Αναγνωρίζονται πλέον οι θυσίες του ελληνικού λαού», τόνισε ο Προκόπης Παυλόπουλος σημειώνoντας ότι έγιναν λάθη λόγω του περιεχομένου των προγραμμάτων και εκείνων που τα διαμόρφωσαν.

Εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου ο πρωθυπουργός, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους ποτέ θα φορέσει τη γραβάτα και εμφανώς ευδιάθετος, απάντησε: «όταν τη βρω».

Εν τω μεταξύ, στα οφέλη αλλά και τις δεσμεύσεις που απορρέουν από τη συμφωνία για το χρέος, αναφέρεται σε ενημερωτικό του σημείωμα το Μέγαρο Μαξίμου. Σύμφωνα με την κυβέρνηση η 21η Ιουνίου θα μείνει στην ιστορία ως μία σπουδαία ημέρα για την Ελλάδα και την Ευρώπη, καθώς «η χώρα μας εγκαταλείπει οριστικά τα μνημόνια και τη λιτότητα» .

Πάντως, διευκρινίζει το Μαξίμου, «αυτό δεν σημαίνει ότι η χώρα πρέπει να εγκαταλείψει την προσπάθεια των μεταρρυθμίσεων και της δημοσιονομικής ισορροπίας».

Στις 19.30 ο Αλέξης Τσίπρας συγκαλεί πανηγυρική κοινή συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών Ομάδων του ΣΥΡΙΖΑ, και των ΑΝΕΛ, στο Αίθριο του Ζαππείου.

Kammenos-Tsipras-2


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ