Νέα αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ- ΝΔ για τη συμφωνία των Πρεσπών

Νέα αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ- ΝΔ για τη συμφωνία των Πρεσπών

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, με αφορμή σημερινές δηλώσεις του από το Κιλκίς, εξαπέλυσε το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Το πρωί, στο περιθώριο των εορταστικών εκδηλώσεων στο Κιλκίς για την 105η επέτειο από την απελεύθέρωση της πόλης, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είχε πει ότι «ο κ. Τσίπρας και η κυβερνητική πλειοψηφία εκχώρησαν στη γείτονα χώρα […]

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, με αφορμή σημερινές δηλώσεις του από το Κιλκίς, εξαπέλυσε το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Το πρωί, στο περιθώριο των εορταστικών εκδηλώσεων στο Κιλκίς για την 105η επέτειο από την απελεύθέρωση της πόλης, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είχε πει ότι «ο κ. Τσίπρας και η κυβερνητική πλειοψηφία εκχώρησαν στη γείτονα χώρα κάτι το οποίο καμία προηγούμενη κυβέρνηση δεν είχε συζητήσει, τη μακεδονική εθνότητα και τη μακεδονική γλώσσα» και επανέλαβε ότι η Νέα Δημοκρατία θα καταψηφίσει την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών, «όταν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος τη φέρουν στη Βουλή»

«Εάν πράγματι πιστεύει αυτά που λέει ο κ. Μητσοτάκης, ας δηλώσει ότι δεν θα εφαρμόσει -αν ο ίδιος γίνει ποτέ Πρωθυπουργός- τη συμφωνία που θα ψηφιστεί στη Βουλή. Όλα τα υπόλοιπα είναι τζάμπα μαγκιές για εσωτερική κατανάλωση από έναν πολιτικό απατεώνα» ανέφερε η Κουμουνδούρου.

«Δύο είναι οι πολιτικοί απατεώνες και τους γνωρίζουν όλοι πολίτες: Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος» απάντησε η ΝΔ.

«Και οι δυο τρέμουν πια με την οργή που έχουν προκαλέσει στους πολίτες, γι’ αυτό και καθυστερούν όσο μπορούν τις εκλογές. Αν τολμούν, ας τις κάνουν εδώ και τώρα, για να αποφασίσει ο λαός ποιος θα διαχειριστεί όλα τα προβλήματα που αφήνουν πίσω τους» ανέφερε η Πειραιώς.

tsipras zaev


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ