Aισιοδοξία από το Βερολίνο για το Eurogroup της Πέμπτης

Aισιοδοξία από το Βερολίνο για το Eurogroup της Πέμπτης

 «Θα καταφέρουμε να κάνουμε το τελευταίο βήμα» για το ελληνικό πρόγραμμα, δήλωσε η Άνγκελα Μέρκελ, εν όψει της κρίσιμης συνεδρίασης του Eurogroup, την προσεχή Πέμπτη. Μόλις συμβεί αυτό, δηλαδή η έξοδος της Ελλάδας από το μνημόνιο, «τότε όλες οι χώρες της Ευρωζώνης θα βρίσκονται εκτός προγραμμάτων», σημείωσε η Γερμανίδα καγκελάριος. «Τότε, σημείωσε, θα είναι η […]

 «Θα καταφέρουμε να κάνουμε το τελευταίο βήμα» για το ελληνικό πρόγραμμα, δήλωσε η Άνγκελα Μέρκελ, εν όψει της κρίσιμης συνεδρίασης του Eurogroup, την προσεχή Πέμπτη.

Μόλις συμβεί αυτό, δηλαδή η έξοδος της Ελλάδας από το μνημόνιο, «τότε όλες οι χώρες της Ευρωζώνης θα βρίσκονται εκτός προγραμμάτων», σημείωσε η Γερμανίδα καγκελάριος.

«Τότε, σημείωσε, θα είναι η σωστή στιγμή για να ληφθούν τα επιπλέον μέτρα θωράκισης της Ευρωζώνης».

Οι δηλώσεις Μέρκελ έγιναν με το πέρας της συνάντησης με τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, λίγες ημέρες πριν τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, κατά την οποία θα συζητηθεί η μεταρρύθμιση του ευρωπαϊκού «οικοδομήματος».

«Πιστεύω ότι μπορούμε με τις προτάσεις μας να κάνουμε ένα καλό βήμα στη σύνοδο κορυφής της Ευρωζώνης που θα έχουμε μετά το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, την επόμενη εβδομάδα» υποστήριξε.

MacronMerkel


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ