Καμμένος: Έρχονται καλύτερες μέρες

Καμμένος: Έρχονται καλύτερες μέρες

«Μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα έχουμε καλά νέα για την πατρίδα μας. Έρχονται καλύτερες ημέρες» επεσήμανε ο Πάνος Καμμένος, προσθέτοντας ότι «βγαίνουμε από την εποχή των μνημονίων και της επιτροπείας». Μιλώντας στην τελετή των εγκαινίων 14 διαμερισμάτων που πρόκειται να καλύψουν τις στεγαστικές ανάγκες στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν στη σχολή Μηχανικού στο […]

«Μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα έχουμε καλά νέα για την πατρίδα μας. Έρχονται καλύτερες ημέρες» επεσήμανε ο Πάνος Καμμένος, προσθέτοντας ότι «βγαίνουμε από την εποχή των μνημονίων και της επιτροπείας».

Μιλώντας στην τελετή των εγκαινίων 14 διαμερισμάτων που πρόκειται να καλύψουν τις στεγαστικές ανάγκες στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν στη σχολή Μηχανικού στο Λουτράκι, ο υπουργός Άμυνας ανέφερε: «Ο ελληνικός λαός πλήρωσε πολύ ακριβά την κρίση αυτά τα οκτώ χρόνια. Οικογένειες ολόκληρες διαλύθηκαν, άνθρωποι έχασαν την δουλειά τους, Ελληνόπουλα έφυγαν στο εξωτερικό – και αυτή ήταν η μεγαλύτερη πληγή για το έθνος – άνθρωποι αυτοκτόνησαν, παιδιά σταμάτησαν τις σπουδές τους. Έρχονται καλύτερες ημέρες».

«Μέσα σε αυτή την εβδομάδα που θα έχουμε την τελική απόφαση από το Eurogroup, χάρη στις θυσίες του ελληνικού λαού και τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης, ελπίζω ότι θα έχουμε την δυνατότητα να ανταποκριθούμε σε όλα αυτά τα οποία στερήθηκαν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες αυτά τα χρόνια και βεβαίως το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και οι οικογένειές τους» πρόσθεσε.

PanosKammenos


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ