Παρέμβαση εισαγγελέα για το εξώφυλλο του «Μακελειού»

Παρέμβαση εισαγγελέα για το εξώφυλλο του «Μακελειού»

Τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης μέσα στις προθεσμίες της αυτόφωρης διαδικασίας ζήτησε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, Ηλίας Ζαγοραίος, για το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακελειό». Το επίμαχο δημοσίευμα έφερε τον τίτλο «Στα 8 μέτρα σαν τον Μπελογιάννη » με αφορμή την υπογραφή της συμφωνίας για το Μακεδονικό και παρουσίαζε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας […]

Τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης μέσα στις προθεσμίες της αυτόφωρης διαδικασίας ζήτησε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, Ηλίας Ζαγοραίος, για το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακελειό».

Το επίμαχο δημοσίευμα έφερε τον τίτλο «Στα 8 μέτρα σαν τον Μπελογιάννη » με αφορμή την υπογραφή της συμφωνίας για το Μακεδονικό και παρουσίαζε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργός Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά να εκτελούνται από στρατιωτικό απόσπαμα.

Με την εισαγγελική παραγγελία ζητείται να διαπιστωθεί αν έχουν διαπραχθεί τα αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα, όπως της «Προσβολής Προέδρου της Δημοκρατίας», «παρακίνηση σε τέλεση κακουργημάτων» κ.α.

xios makeleio


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ