Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν παραδόθηκε στην αστυνομία της Νέας Υόρκης

Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν παραδόθηκε στην αστυνομία της Νέας Υόρκης

Ο άλλοτε πανίσχυρος κινηματογραφικός παραγωγός του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινστιν, που κατηγορείται από δεκάδες γυναίκες για σεξουαλική επίθεση, παραδόθηκε σήμερα σε αστυνομικό τμήμα του νότιου Μανχάταν. Δεκάδες τηλεοπτικές κάμερες περίμεναν τον 66χρονο Γουάινστιν στην είσοδο του αστυνομικού τμήματος. Οι ερωτήσεις από τα διεθνή media έπεφταν βροχή καθώς διέσχιζε τα λίγα μέτρα από το αυτοκίνητο που τον […]

Ο άλλοτε πανίσχυρος κινηματογραφικός παραγωγός του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινστιν, που κατηγορείται από δεκάδες γυναίκες για σεξουαλική επίθεση, παραδόθηκε σήμερα σε αστυνομικό τμήμα του νότιου Μανχάταν.

Δεκάδες τηλεοπτικές κάμερες περίμεναν τον 66χρονο Γουάινστιν στην είσοδο του αστυνομικού τμήματος. Οι ερωτήσεις από τα διεθνή media έπεφταν βροχή καθώς διέσχιζε τα λίγα μέτρα από το αυτοκίνητο που τον μετέφερε έως την είσοδο του αστυνομικού τμήματος. Εκεί θα καταγράψουν τα στοιχεία του, θα πάρουν φωτογραφίες και τα δακτυλικά αποτυπώματά του. Ο Γουάινστιν θα μεταφερθεί μετά στο δικαστήριο που βρίσκεται κοντά στο αστυνομικό τμήμα για να παρουσιαστεί ενώπιον δικαστή.

 


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ